Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrůza na palubě letadla: Pasažér chtěl během letu otevřít nouzové dveře, museli ho svázat!

Autor: btk - 
25. února 2024
17:25

Neohrožení pasažéři letadla zpacifikovali nebezpečného spolucestujícího, který se během letu pokusil otevřít nouzové dveře. Ruce i nohy mu zalepili lepicí páskou. Letadlo se kvůli incidentu muselo vrátit zpět na letiště, kde na muže čekali policisté. Brutální konflikt zachytila kamera!

„Asi 30 minut po startu mě ze spánku vytrhl podivný muž. Z nepochopitelného důvodu se snažil otevřít nouzové dveře letadla,“ řekl jeden z pasažérů Zach Etkind.

Šílence svázali lepenkou!

Pět lidí se na nebezpečného cestujícího okamžitě vrhlo a srazilo ho k zemi. Zatímco někteří z nich ho drželi, jiní mu pomocí lepicí pásky svázali nohy.

Video  Neohrožení cestující letadla zpacifikovali šíleného spolucestujícího, který se uprostřed letu pokusil otevřít nouzové dveře.  - X.com/@Rickeeslade
Video se připravuje ...

„Okamžitě jsem vyskočil ze svého sedadla, přiběhl jsem k tomu muži a společně s dalšími jsem se ho snažil zpacifikovat. Držel se za kliku nouzových dveří. Jakmile se nám podařilo muže od té kliky dostat, v uličce mezi sedadly jsme ho pomocí lepicí pásky svázali,“ dodal Etkind.

Případem se zabývá FBI

Jedna ze svědkyň dokonce napsala, že ucítila obrovský závan větru, když se šílenec pokusil nouzové dveře otevřít. Jak komentuje server Daily Mail, sám Ekind uvedl, že na paniku nebyl v tu chvíli čas, strach ale prý měli všichni.

Letadlo mířilo z Nového Mexika do Chicaga, muselo se ovšem kvůli incidentu vrátit zpět na mezinárodní letiště v Albuquerque. Po přistání na agresora čekala policie, která muže z místa odvedla v poutech. Případem se zabývá také FBI.

ginkognito ( 26. února 2024 16:59 )

Přibývá podivných lidí...... A ještě je pěkně zaléčíme, aby vydrželi co nejdéle a ještě se stihli rozmnožit....

diskutujici ( 26. února 2024 05:18 )

Lepenka není to samé, co lepící páska 🙂

Lomikel ( 25. února 2024 22:46 )

A přidělí mu krásný pokojík bez kliky, hromadu prášků, pár injekcí a možná i na klystýr dojde.. 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání