Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soud zveřejní bouřlivé dokumenty: Bill Clinton jako klient pedofilního delikventa Epsteina?

Autor: Přemysl Kosejk - 
3. ledna 2024
05:00

Tento týden by podle ABC News měly být uveřejněny dokumenty týkající se nechvalně proslulého sexuálního delikventa Jeffreyho Epsteina (†66). Ve spisech se objevuje řada prominentních jmen, včetně někdejšího prezidenta USA Billa Clintona (77)!

Finančník a sexuální predátor Epstein zemřel 10. srpna 2019 ve vazební cele newyorského vězení, kde čekal na soudní proces kvůli opakovanému zneužívání nezletilých děvčat. Údajně spáchal sebevraždu.

Mezi jeho přátele a známé patřila celá řada vlivných osobností. Spisy, které soud nařídil zveřejnit, se mají týkat hned několika veřejně známých osobností, přičemž Bill Clinton v nich má podle zámořských médií figurovat pod označením John Doe 36.

Krycí jména

„Je zde více než 150 osob identifikovaných pouze jako John Doe anebo Jane Doe, ale jejich zákonné krytí brzy skončí,“ tvrdí novinářka Alexandria Hoffová z Fox News. Jména John Doe a Jane Doe jsou užívána v USA jako krycí označení pro konkrétní osoby, jejichž pravé jméno není známo, případně je úřady či vyšetřovacími orgány záměrně utajováno. „Federální soudce na Manhattanu rozhodl, že neexistuje žádné ospravedlnění pro další zapečetění dokumentů ve vyřešeném případu Jeffreyho Epsteina,“ dodává.

Styky a styky

Nic ovšem nenasvědčuje tomu, že by zveřejnění spisů mělo vrhnout obvinění na Clintona, který styky s Epsteinem nepopíral, zároveň ale trvá na tom, že nikdy nenavštívil sídlo odsouzeného delikventa Epsteina za účelem zapojení se do sexuálních orgií.

Uživatel_5634767 ( 3. ledna 2024 10:41 )

U muslimů je to normální že rodiče provdají nezletilou dceru 13-14 let starému chlapovi a ten čeká až začne děvče menstruovat aby mu mohla rodit válečníky.

votomtoje ( 3. ledna 2024 08:07 )

To paradox, vždyť velcí přátelé USA Arabové, mají běžně náctileté holky v harémech a to nevadí, co?

Ján Poliach ( 3. ledna 2024 07:23 )

No ked to povie Bill tak to musi byt pravda.
Ved on cisty ako lalia v zivote neklamal pred svetom.

ivan rehak ( 3. ledna 2024 07:09 )

Další pokrytectví dnešní doby. 99% chlapů, kdyby mělo možnost beztrestně skočit na mladistvou okamžitě to udělají, ale jelikož je to tabu, bude se křičet do světa fuj. Pak když vychmátnou nějakou skupinu zjištuje se, že tam jsou doktoři, právníci, politici atd tedy vesměs lidi co nejvíc řvou jaká je to prasárna. V USA svýho času zatkli za držení dětskýho porna politka co dokonce byl v komisi pro potírání dětského porna jako předseda a snad jí i založil. Takže takový je to dnešní pokrytectví. Hnus.

Zobrazit celou diskusi