Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otec nutil dceru (17) k intimnímu poměru: Zhrzený pak začal střílet!

Autor: hpe - 
24. ledna 2024
13:40

K tragédii, při které byla jedna žena na místě prohlášena za mrtvou a další dvě ošklivě zraněny, došlo minulou středu 17. ledna ve státě Florida. Zhrzený Michael Banks (42) popadl v závalu emocí revolver a hlava nehlava se rozhodl zaútočit na své nejbližší. Důvodem jeho vzteku mělo být údajně odmítnutí nabídky romantickému vztahu adresované jeho 17leté dceři. Při zatýkání muž postřelil také jednoho policistu.  

Podle dokumentů poskytnutých soudu, ze kterých vychází i článek serveru People,  Banks své sedmnáctileté dceři před incidentem předal romantický dopis. V něm jí měl vylíčit, že k ní chová hluboké city a má zájem o intimní poměr. Policistům dále uvedl, že „trvá na tom, aby s ním vstoupila do vztahu a nechodila s nikým jiným.“ Listina se dostala do rukou Banksovy matky. Ta se rozhodla rázně zakročit. Spolu s rodinnou kamarádkou probíraly, že nejlepší bude, když muže vyhodí z domu.

Banks tuto konverzaci zaslechl a popadl ho amok. Cítil se prý „zrazený a smutný“. Na vlastní matku a její kamarádku pak v kuchyni vytasil revolver. Šedesátiletou matku jen postřelil, zato kamarádku rovnou zabil. Běsnění tím ale nebylo u konce. Terčem Banksova hněvu se stala i jeho náctiletá dcera, která se zrovna sprchovala. Jakmile dívka zaslechla střelné rány, okamžitě se snažila zabarikádovat dveře. Banks se však nenechal zastavit a vypálil na nebohé děvče i přes dveře. Ani jednou se však netrefil.

Dívce se pak podařilo z domu utéct. Banks ji však pří zoufalém úprku stačil ošklivě postřelit. Krátce poté dorazili na místo činu policisté. Místo toho, aby se střelec vzdal, svůj boj nevzdával. Několikrát vystřelil i na samotné strážce zákona. Pokus o vyhnutí se spravedlnosti však Banksovi nevyšel a nakonec se nechal zatknout. Obě ženy, které útok přežily, byly pak nalezeny v blízkosti domu. Banks byl ihned vzat do vazby a nyní je obviněn z pěti trestných činů bez možnosti kauce. Muž už byl v minulosti trestán za napadení těhotné ženy.

Ruzena Karaskova ( 25. ledna 2024 14:47 )

Co se to rodí za zrůdy?!

Vendy O ( 24. ledna 2024 13:42 )

Odkdy je pouhý sex romantický vztah? 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání