Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Terapeut se zaměřoval na zvládání hněvu: Obvinili ho z vraždy!

Autor: ČTK - 
24. ledna 2024
09:23

Ve Spojených státech byl pro podezření z vraždy bezdomovce zatčen terapeut, který svým klientům pomáhal se zvládáním hněvu. S odvoláním na floridskou policii o tom informovala americká média. 

Šestačtyřicetiletý Travis McBride čelí obvinění, že zastřelil 51letého Clintona Dorseyho, načež jeho tělo naložil do kufru svého auta a odstranil krev na místě činu. Policie floridského města DeLand uvedla, že McBride "bude pravděpodobně obviněn z vraždy prvního stupně".

Muž, který se mimo jiné specializoval na pacienty s posttraumatickou stresovou poruchou, depresemi, bipolární poruchou či poruchami spánku, je nyní ve vazbě.

Policisté uvedli, že ve čtvrtek přijali několik telefonátů na tísňovou linku, včetně jednoho, v němž jim bylo sděleno, že se stala vražda a že někdo na silnici odstraňuje krev a hledá náboje. Volající identifikovala údajného vraha jako Travise a uvedla, že obětí byla osoba jménem Clint. Pachatel podle sdělení odtáhl tělo přes silnici, naložil ho do auta a odjel.

Policie se následně vydala na místo, kde se podle telefonující ženy střílelo. Silnice na místě byla mokrá, přestože tam v poslední době nepršelo, a policisté našli nábojnici.

Svědkyně uvedla, že několik hodin před střelbou přišel McBride k ní domů a hledal Dorseyho. Tvrdil přitom, že Dorsey chtěl ublížit jeho psům tím, že jim dal do misky sklo. Podle ženy McBride prohlásil, že se Dorseyho chystá zabít, a později policistům také řekla, že jí podezřelý vyhrožoval a žádal ji, aby nechodila na policii. Dorseyho tělo bylo nalezeno v kufru McBridova auta.

Video  Muž se v autě u Makra ve Stodůlkách zastřelil.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání