Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manželství v troskách vyřešil po svém: Doktor manželku otrávil!

Aktualizováno -
10. ledna 2024
13:28
Autor: lim - 
9. ledna 2024
22:57

Tím nejhorším možným způsobem ukončil své selhávající manželství doktor Connor Bowman, který měl svou manželku údajně otrávit smrtelně jedovatou látkou, kterou přimíchal do jejího koktejlu. Mladá žena čtyři dny bojovala o život v nepředstavitelných bolestech, až nakonec v důsledku otravy zemřela. Podezřelému manželovi hrozí až doživotní trest.

Bývalý lékař kliniky Mayo, Connor Bowman (30), čelí vážnému obvinění z otrávení a usmrcení své manželky Betty (†32) kolchicinem, tedy prudce jedovatým alkaloidem, který přidal do alkoholického koktejlu. Příčinou tohoto jednání mělo být fatální selhání v jejich vztahu. Podle dostupných informací Connor svou manželku podvedl, a ta na následky toho začala otevřeně mluvit o rozvodu.

Betty si po pozření koktejlu začala stěžovat na neustávající bolest, agónii, ze které nemohla ani spát. Po převozu do nemocnice se jí objevily srdeční komplikace a později také kolaps orgánů. Na následky otravy Betty o čtyři dny později zemřela. Sám Connor zdravotníkům sdělil, že jeho žena trpěla hemofagocytární lymfohistiocytózou, vzácným onemocněním, při kterém se hromadí bílé krvinky a poškozují orgány. Vyšetřovatelé nicméně zjistili, že Betty byla před svou hospitalizací naprosto zdravá a neměla jakékoli příznaky tohoto onemocnění.

Den po její smrti došlo k podezřelému zvratu. Connor požadoval okamžitou kremaci těla, a dokonce zaslal e-mail vyšetřovatelům s otázkou o důkladnosti toxikologických zpráv. Vyšetřovatelé také přišli na to, že Connor nedávno zakoupil těžce dostupné látky, včetně zmíněného kolchicinu a dusičnanu sodného. Bowman byl totiž specialista v oboru kontroly otrav a nedávno dokončil farmaceutickou praxi.

Jedním z motivů mohla být pojistka v přepočtu ve výši 11 248 900 korun, o které se Connor podle informací Daily Mail zmiňoval svému blízkému příteli. Connorův přítel také dodal, že smrtící koktejl sám před deseti dny ochutnal a měl podle jeho slov podezřelou chuť.

Nasbírané důkazy byly důvodem zatčení třicetiletého vdovce, který si na rozsudek vyčká do 16. ledna. V případě, že bude Connor usvědčen, hrozí mu až doživotní trest bez podmínečného propuštění.

Video  Simone Weber – Manžela otrávila a milence rozčtvrtila. U soudu předvedla teatrální kolaps  - Videohub
Video se připravuje ...

yokky ( 21. ledna 2024 17:19 )

Fialka je na odbor­nik👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎😥😥😥😥😥­😥😥😥😥😫😫­😫😫

Jára Name ( 18. ledna 2024 20:06 )

A ty zase otravuješ tady.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání