Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dosud nezveřejněné fotky z „ostrova pedofilů": Byl na něm i Bill Clinton?

Autor: lim - 
9. ledna 2024
18:13

Úřady po dlouhých letech konečně zveřejnily přísně utajované fotografie z „ostrova pedofilů", na kterém podnikatel Jeffrey Epstein nabízel sexuální služby svých dívek. Co víc, Epstein byl podezřelý ze zneužívání nezletilých dívek. Do jeho nevěstince na Panenských ostrovech příjížděli i známé osobnosti z různých koutů světa, včetně bývalého prezidenta Billa Clintona.

Zveřejněné fotografie pocházejí z roku 2006, téměř jedenáct let před uzavřením případu. Snímky byly součástí 17 dokumentů, které úřady zveřejnily v pondělí. Jedna z údajných obětí, Sarah Ramsonová, ve spisech tvrdí, že Epstein ve svém nevěstinci tajně natáčel slavné osobnosti, a to včetně prince Andrewa, podnikatele Richarda Bransona či bývalého prezidenta Billa Clintona. 

Jak píše The Sun, zmíněná Ramsová v dokumentech prozrazuje, jak Epsteinovo sexuální impérium fungovalo: „Byl tam neustálý příliv dívek, ale také hostů. Ženy se po pár hodinách střídaly, snažily se schovávat. Totiž, aby je nezavolali. Byl tam takový bazén, hlavní prostor pro sezení. Dívky museli být vždy někde poblíž a nesměli chodit daleko."

Ke zveřejnění dokumentů došlo na základě opakovaných žádostí médií, pět let po sebevraždě Jeffreyho Epsteina.

Video  Největší královské skandály  - Videohub
Video se připravuje ...

crab ( 10. ledna 2024 04:32 )

Ty holky nevypdaji, ze byly donuceni k sexu. Jsou vysmate, vypaji stastne a ochotne se vracely. Jestlize byly nezletile, jak je mozne, ze mohly cestovat sami bez rodicu? Z jakych byly rodin? No, urcite jsou mnohem horsi kauzy, doufejme, ze nam o nich take napisi. Ta elita sveta jsou obycejni gangsteri a lidi k nim vzhlizi.

ivana kollerova ( 9. ledna 2024 19:02 )

ty holky na fotkach jsou dobre vysmate. ale na druhou stranu vetsina byly obycejne prostitutky a zadarmo to asi nedelaly. pokud me nekdo sexualne zneuzije, nebudu se vracet. treba Giuffre, ktera trvrdi, ze ji zneuzivali nejen na ostrove, ale take v New Yorku, v Londyne... nevim, ale je to tezko uveritelne. a to jako nezletila mohla jen tak cestovat bez rodicu? nebo o tom vedeli? navic byla take obvinena z toho, ze shanela nove holky.

verka1 ( 9. ledna 2024 18:51 )

Orgie to musela byt.
Clinton má rád nezletilé dívky?? Orální sex s asistentkou v práci.

MADONNA ( 9. ledna 2024 18:36 )

Nooo, to jsou dobrý uchyláci....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání