Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž z Pardubicka si šel zaplavat: Mezitím ho zloděj obral o majetek v hodnotě desítek tisíc korun!

Otužilec. (Ilustrační foto)
Otužilec. (Ilustrační foto)  (Autor: Jiří Hadač)
Autor: hpe - 
31. prosince 2023
15:10

Před několika dny okradl muže z Pardubicka neznámý pachatel. Otužilec si nechal na břehu všechny své cennosti a šel si zaplavat do Opatovického písníku.  Během jeho nepřítomnosti na břehu však zloděj využil příležitosti a odcizil mu osobní věci včetně elektroniky za desítky tisíc korun.

Třicetiletý muž slepě důvěřoval tomu, že se během zimní sezóny v okolí Opatovického písníku žádný zloduch pohybovat nebude. Svlékl se a oblečení spolu s batohem, ve kterém měl drahou elektroniku, nechal ležet na břehu. Mezitím, co si nic netušící otužilec užíval ledové vody, zloděj mu odcizil cennosti v hodnotě desítek tisíc korun. 

„Třicetiletý muž přišel o batoh během krátké chvíle, kdy se šel vykoupat. V batohu měl mít platební karty, powerbanku, telefon a iPad,“ popsala pro CNN Prima News mluvčí policie Iva Kormošová. Okradený muž neváhal a zločin ihned nahlásil hradecké policii, která po pachateli zahájila pátrání. „Přijali jsme oznámení o krádeži batohu, ve kterém měl poškozený muž věci za téměř 50 tisíc korun,“ doplnila Kormošová.

Video  Otužilci se vrhli do vody u pátého pilíře Karlova mostu v místě, kde bylo do řeky svrženo tělo sv. Jana Nepomuckého, patrona plavců a loďařů.  - Blesk
Video se připravuje ...

Petr Kolar ( 1. ledna 2024 12:04 )

Rekl bych ze idiot tu je nekdo jiny, nikoliv plavec, ktery mel u sebe veci co lide nosi u sebe bezne. Pak se temto nemajnym idiotum muze jevit, ze mobil, nabijecka nebo penezka je veskery majetek.

Petr Kolar ( 1. ledna 2024 11:50 )

Ja pri vkladani veci do batohu jejich hodnotu nepocitam. Ale vim ze v beznych pytlech se prevazi miliony, takze batoh je OK. Ostatne pred cca 15 let jsem beham po vaclavaku s igelitkou kde jsem mel 1,5 mil (banka mela spatny kurz na USD, tak jsem vymenil v hotovosti ve smenarne).

Petr Dyk ( 1. ledna 2024 11:25 )

Dobrej nápad, mít v batohu věci za padesát tisíc a jít si zaplavat!

MADONNA ( 1. ledna 2024 02:10 )

Jiří Zvěřina ( 1. ledna 2024 00:17 )

A já si myslel, že Policie dokáže zaměřit i vypnutý mobil...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání