Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Po Dianě (†22) zůstala devíti měsíční dcerka: Její tělo našli v odvodňovacím kanále

Autor: štt - 
31. prosince 2023
20:17

Na konci listopadu slovenská média informovala o tragickém úmrtí mladé matky pocházející z obce Zlaté Klasy. Nařízená pitva potvrdila, že šlo o násilnou smrt. Rodina zemřelé Diany tvrdí, že vše má na svědomí její přítel. Po recidivistovi již bylo vyhlášeno pátrání.

28. listopadu objevili tělo mladé ženy pracovníci čističky odpadních vod. Po měsíci policie zveřejnila nové informace ke stále probíhajícímu vyšetřování. „Můžeme potvrdit, že pitva potvrdila násilnou smrt osoby a policie stále vede vyšetřování pro podezření z trestného činu vraždy,“ uvedla mluvčí KR PZ Trnava Mária Linkešová pro Noviny.sk.

Rodina zemřelé však s dosavadním postupem policie není spokojena. Tvrdí, že Dianu zavraždil její muž Denis. „Byla tu i kriminálku. Řekli nám, že na kladivu, kterým ji měl udeřit do hlavy, našli jeho otisky prstů,“ sdělili médiím rodiče zemřelé.

Otec ani ne ročního dítěte byl v minulosti opakovaně souzen za spáchání trestných činů souvisejících s držením drog a odseděl si několik let za mřížemi. Po Denisovi již bylo vyhlášeno policejní pátrání.

Rodina od začátku vyšetřování skoro nevychází z domu. „Bojíme se, aby nepřišel a malou neunesl,“ přiznal otec zemřelé. Hledaného muže údajně několikrát potkali při procházce obcí. Policii proto požádali o poskytnutí ochrany.

Video  Insta Crime Podcast: V Lipně plavala nahá mrtvola. Vrah Gabriely se nenašel, podezřelý byl i Fritzl  - pdc, icp, Blesk TV
Video se připravuje ...

Yvetta H ( 2. ledna 2024 07:31 )

Maminka se pohybovala v divné společnosti, když se dostala k takovému týpkovi, a ještě s ním otěhotněla. Každopádně, je to teda síla, zabít miminu matku. Tento zbytečný tvor a vrah, by měl dostat provaz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání