„Ohledáním místa činu vyšlo najevo, že na její smrti by se mohla podílet jiná osoba. Soudní pitva pak poukázala na to, že byla žena zavražděna a zemřela na následky bodnořezných poranění,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Policie o silvestrovské vraždě informovala až nyní.  

Kriminalisté začali prověřovat známé nebohé ženy a stopy je zavedly k jejímu krajanovi (27). Nakonec pátrání uspíšil výjezd cizinecké policie do protialkoholní záchytné stanice k cizinci, který odmítal prokázat svou totožnost.

V autě kápl božskou

Policisty zkoušel obalamutit různými verzemi svého jména. Cestou na služebnu na něj ale asi dolehlo svědomi a přišlo děsivé přiznání. „Už v autě muž definitivně vystřízlivěl a policistům sdělil, že udělal strašnou věc. Kriminalisté tak s mužem provedli nezbytné úkony a obvinili jej z vraždy,“ dodal mluvčí.

Kromě obvinění z vraždy má muž na triku i obvinění z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. S platební kartou své oběti totiž chladnokrevně zaplatil v obchodě. Ve vazbě si počká na trest, který může mít až dvacetileté trvání.

VIDEO: Učeň pobodal ve škole učitele

Video
Video se připravuje ...

Insta Crime Podcast: První útok na škole v Česku. Učeň osmnáctkrát bodl učitele před důchodem pdc, icp, Jedlička, Chebotareva