Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Školák v Michalovcích skočil ze 7. patra: Sousedé popsali zoufalý křik

Video se připravuje ...
Autor: rc - 
14. prosince 2023
19:27

Záchranné složky v úterý 12. prosince zasahovaly na sídlišti Východ ve slovenských Michalovcích. Ze sedmého patra panelového bytu tam vypadl šestnáctiletý školák. Po pádu skončil v nemocnici. Případem se zabývá policie. Podle slovenských médií se nicméně měl pokusit sáhnout si na život. Žena ze sousedství uvedla, že byl chlapec vždy milý, a nechápe, co ho k takovému činu vedlo.

Incident se odehrál v úterý večer ve východoslovenských Michalovcích. Na místo vyrazila záchranka, která chlapce převezla do nemocnice. Školák žil v bytě s rodiči a mladší sestrou. „Vyslali jsme posádku rychlé lékařské pomoci ke zraněnému pacientovi po pádu z výšky. Vzhledem k citlivosti případu víc informací neposkytujeme,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Klimešová pro slovenský deník Nový Čas.

Chlapec má být ve stabilizovaném stavu. Případem se zabývají i policisté, kteří zjišťují, co nešťastné události předcházelo. „Na místě události bylo zjištěno, že mladistvá osoba po pádu z balkonu jednoho z michalovských bytů utrpěla zranění,“ uvedli policisté s tím, že v případu vyloučili cizí zavinění.

Zpravodajský web zregionu.sk informoval, že máma chlapce tvrdila, že její syn se pokusil spáchat sebevraždu kvůli známkám ve škole. O případu se rozhodli promluvit i sousedé, kteří školáka popsali jako milého chlapce. „Chlapec vždy pozdravil a byl milý,“ uvedla sousedka s tím, že nechápe, co se mohlo stát. „Potom, co se stalo, byl slyšet křik. Otevřela jsem dveře a viděla jejich dceru, která byla v šoku. Vzala jsem ji k sobě a snažila se ji uklidnit. Plakala,“ dodala.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video  Školák v Michalovcích vypadl ze sedmého patra.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání