Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Adventní záhada v Luhačovicích: Policie přijela k dopravní nehodě, vůz prý nikdo neřídil!

Autor: pma - 
12. prosince 2023
13:03

Dopravní policisté ze Zlína řeší od víkendu neobvyklou dopravní nehodu z Luhačovic. Pasažéři, kteří ve vozidle cestovali, policistům tvrdili, že auto nikdo neřídil. Mladíci ve věku 24, 25 a 30 zřejmě nechtěli mít kvůli alkoholu v krvi problém. Policie vyzvala veřejnost, aby se ozval kdokoliv, kdo o nehodě či neznámém řidiči má nějaké informace. 

„Řidič nezvládl řízení a po kruhovém objezdu jel rovně, přičemž projel jeho vnitřní částí. Prorazil přitom všechny pneumatiky, poškodil stožár a vozidlo zůstalo stát na protější straně,“ popsala incident, ke kterému došlo v v Luhačovicích na kruhovém objezdu ve směru na Uherský Brod během druhé adventní neděle, tisková policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Když na místo přijela posádka zlínských policistů, brzy jim došlo, že půjde o zamotanější případ. Ve voze totiž seděla trojice pasažérů ve věku 24, 25 a 30 let a všichni tvrdili, že řidič z místa nehody utekl a nikdo z nich vozidlo neřídil. 

„U všech osob byla provedena dechová zkouška. Hodnoty u tří cestujících ukazovaly od 1,66 do 2,36 promile alkoholu,“ doplnila mluvčí. Podle policistů je pochopitelné, že se skutečný řidič nechtěl dostat do problému kvůli alkoholu a možnému postihu.

Mluvčí apeluje na veřejnost, aby se na linku 158 či na jakoukoliv ze služeben obrátil kdokoliv, kdo má o skutečném řidiči jakékoliv informace. „Věříme, že se v něm před Vánoci probudí svědomí a postaví se ke spravedlnosti čelem,“ dodala Kozumplíková.

Video  Řidička (26) v Karviné srazila chodkyni (69). Neměla reflexní prvky a nebyla vůbec vidět.  - PČR
Video se připravuje ...

Dopravní nehoda v Luhačovicích překvapila policisty: Vůz prý nikdo neřídil! Dopravní nehoda v Luhačovicích překvapila policisty: Vůz prý nikdo neřídil! | Policie ČR

Pepan13 ( 12. prosince 2023 16:46 )

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ..asi to byla TESLA 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání