Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Polonahý mladík pokřikoval na střeše v Hradci: Před strážníky utekl do postele

Autor: jel - 
30. listopadu 2023
16:00

Polonahý mladík v Hradci Králové balancoval na střeše a hlasitě pokřikoval na okolí. Kolemjdoucí měl obavu, aby ze střechy nespadl, a proto zavolal městskou policii. Muž pod vlivem drog před strážníky utekl do postele. Mladík skončil v nemocnici.

Mladíka jenom ve spodním prádle, který se nebezpečně pohyboval na střeše domu, si všiml svědek v sobotu v odpoledních hodinách. „Do čtyř minut byla hlídka na místě. Ve výšce asi 6 metrů stál mladý muž, který křičel na celé okolí a nebezpečně se kymácel na okraji střechy,“ sdělila mluvčí hradecké městské policie Eva Kněžourová. 

Video  Polonahý mladík balancoval na střeše v Hradci Králové.  - MP Hradec Králové
Video se připravuje ...

Ta doplnila, že se strážníkům podařilo sehnat majitelku budovy, která je pustila dovnitř. Do bytu je pak pustil spolubydlící polonahého mladíka. Ten také policistům přiznal, že s kamarádem požili návykovou látku.

Hlídka vylezla na střechu a snažila se zdrogovaným mužem komunikovat. „Ten nejdříve vůbec nereagoval, po chvíli se však otočil, proběhl kolem nich s tím, že jde spát. Na místo přivolaní záchranáři rozhodli o jeho převozu do nemocnice,“ uvedla mluvčí. Mladík měl navíc v sanitě psychotické stavy a byl agresivní a dezorientovaný. Proto asistovali strážníci při jeho převozu do nemocnice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání