Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Turistku v dovolenkovém ráji napadl žralok tygří: Tělo ještě nenašli!

Autor: hpe - 
27. listopadu 2023
18:32

K hrozivému incidentu došlo v úterý 21. listopadu při kurzu potápění na Bahamách. Německá turistka si chtěla užít krásy podmořského světa, a místo toho ji čekalo nemilé překvapení. Zaútočil na ni žralok tygří. Od té doby je nezvěstná.

Podle informací Essentially Sports byla 47letá Němka součástí potápěčské expedice. Na Tygří pláži se ve snaze najít monstrózního žraloka potopila do vody. V oblasti se údajně pohybuje mnoho žraloků. Z toho důvodu je vhodnou destinací pro tzv. žraločí potápění, které je mezi turisty populární. Domovem je pro žraloky tygří, kteří jsou známí svou agresivitou. Nicméně útoky těchto žraloků na lidi jsou i tak spíše raritou.

Žena vyrazila v 10:30 a zanedlouho poté, co se potopila, byla žralokem napadena. Očitý svědek popsal, že se na chvíli vynořila nad hladinu, a poté už ji neviděl. Záchranáři po turistce začali ihned pátrat. Našli však pouze její potápěčské vybavení, o které v souboji o život zřejmě přišla. Je stále nezvěstná. Podle informací Bildu byl členem expedice i manžel napadené. 

Video  Útoky žraloků na lidi zachycené kamerou  - Videohub
Video se připravuje ...

krapotkin ( 28. listopadu 2023 07:39 )

Měla si vzít pod vodu šišku salámu, ale to jsou ti lakomí Němci, kteří musí ze všeho aspoň 100% zisk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání