Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hrůza u Třebíze: Dva mrtví po střetu osobního auta s kamionem!

Aktualizováno -
26. října 2023
20:13
Autor: ČTK - 
26. října 2023
17:02

U Třebíze na Kladensku se ve čtvrtek odpoledne na silnici I/7 srazilo osobní auto s nákladním, dvě ženy z osobního vozu nehodu nepřežily. Okolnosti vyšetřují policisté. Silnice byla zhruba pět hodin uzavřená. Provoz byl obnoven před 20:00. ČTK to řekly mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková a policejní mluvčí Michaela Richterová.

Vozy se srazily kolem 15:00. „Podle dosavadního šetření na místě policisté zjistili, že dvaapadesátiletá řidička se stejně starou spolujezdkyní cestovaly v osobním vozidle ve směru na Louny, přičemž řidička z přesně nezjištěných příčin přejela do protisměru a čelně se střetla s nákladní soupravou,“ popsala Richterová.

Video  Nehoda u Třebíze si vyžádala dva životy.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Na místě zasahovali také středočeští hasiči, kteří pomáhali zajistit místo nehody. „Jedna osoba byla vyproštěna před příjezdem jednotek svědky nehody a byla už v péči zdravotnické záchranné služby. Lékař však po chvíli u této osoby potvrdil úmrtí. Zaklíněnou zraněnou osobu jednotky vyprostily pomocí hydraulického zařízení a předaly zdravotníkům, kteří ihned zahájili resuscitaci. Ta však nebyla úspěšná a lékař musel podruhé konstatovat exitus,“ informovala mluvčí středočeských hasičů Veronika Švorcová Mocová.

Nehodu vyšetřují kladenští kriminalisté, u obou zemřelých nařídili soudní pitvu.

MarekBadatel ( 26. října 2023 23:47 )

R.I.P. Ať je jim země lehká a jejich duše najdou klid

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání