Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policisté dopadli bezohledného cyklistu z Kladna: Na chodníku srazil chlapce a od nehody ujel

Autor: jel - 
25. října 2023
12:20

Bezohledný cyklista srazil 5. října v kladenské části Kročehlavy na chodníku dítě předškolního věku a od nehody ujel. Chlapeček skončil v nemocnici. Po muži následně pátrali policisté a o pomoc prosili i veřejnost. Vyšlo najevo, že předškoláka srazil dvacetiletý mladík, který se k činu přiznal. 

Událost se stala kolem půl čtvrté odpoledne. Cyklista jel po chodníku, kde neměl co dělat, a srazil malého chlapečka. Ten po nehodě upadl a musel na ošetření do nemocnice. Muž, který ho srazil, ale nezastavil, nepomohl mu a pokračoval v jízdě dál. 

V sobotu 21. října přišla operátorovi kladenského městského kamerového systému zpráva, v níž bylo uvedeno, že pachatelem je nejspíše bratr ženy, kterou pisatel zná. Strážníci pak totožnost muže zjistili v registru obyvatel a vyrazili za ním domů. 

„Po zazvonění u branky, přišel otevřít mladík, který strážníkům sdělil: ‚Já vím, proč jste tady‘,“ popsal událost strážník Milan Krupka. Doplnil, že na dotaz policistů, zda neměl v nedávné době nehodu na kole se dvacetiletý muž přiznal, že srazil chlapce na chodníku. „Protože zpanikařil a také pospíchal, z místa nehody ujel,“ dodal Kupka s tím, že podezřelého předali do rukou policistům.

Mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová uvedla, že v současné době ve věci probíhají potřebné služební úkony. „Chtěli bychom poděkovat médiím za zveřejnění případu v hromadných sdělovacích prostředcích, na základě čehož reagovali občané a pomohli tak ve velké míře se ztotožněním zájmové osoby,“ uzavřela.

Video  Bezohledný cyklista v Kladně Kročehlavech srazil na chodníku dítě a ujel  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Moly28 ( 25. října 2023 21:16 )

Petr Kolar ( 25. října 2023 17:33 )

Neni muj problem ze neumis pochopit psany text nebo jsi zdedil mentalni handicap po rodicich. Z tveho projevu je zjevne, ze jsi byl tyrane dite a midraky si v sobe neses dodnes. Nelze te nez politovat, ale vice pro tebe udelal nemuzu.

Moly28 ( 25. října 2023 16:40 )

Franto, dali ti něco na tu samomluvu?

Moly28 ( 25. října 2023 16:40 )

Kdo ho chtěl lynčovat? Kamenovat? Pokus slezu z kola a půjdu se starostlivě podívat, jestli se dítěti nic nestalo a omluvím se, pak mě jistě nikdo lynčovat nebude. A klidně přihodím, že to ale není pouze moje chyba, ale i chyba rodičů. Tenhle vám nabourá auto a odjede. Žádná zodpovědnost.

Moly28 ( 25. října 2023 16:37 )

OK, tak pak mě zajímá, proč ujel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání