Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na muže v Loukově se převrátil traktor s vlečkou hnoje: Byl pod ním zaklíněný celou noc

Autor: jel - 
17. října 2023
13:41

Čtyřiašedesátiletého muže zaklíněného pod traktorem v Loukově na Kroměřížsku našla v sobotu ráno manželka. Nehoda se přitom stala už předchozího večera, zraněný na pomoc čekal celou noc. Vyvázl jen s lehčím zraněním.

Protože se muž předchozího večera nevrátil domů, manželka se ho vydala hledat. Našla ho pod převráceným traktorem, ihned proto zavolala pomoc. „Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že traktor s přívěsem plným hnoje je zaklíněný v korytě místního potůčku a pod sedačkou je uvízlý muž,“ popsala mluvčí zlínských hasičů Lucie Javoříková. 

„Hasiči co nejrychleji stabilizovali traktor i přívěs a začali vyprošťovat muže, což se jim během krátké chvíle podařilo,“ doplnila mluvčí. Muž naštěstí vyvázl jenom s lehčími zraněními. Skončil v péči záchranářů, kteří ho po ošetření převezli do nemocnice. 

Hasiči mezitím povolali vyprošťovací vůz ze Zlína. Ten z potoka vytáhl postupně jak traktor, tak přívěs. „Dále se na místo dostavil zástupce životního prostředí, neboť došlo k většímu úniku provozních kapalin do vody. Uniklé kapaliny zasypali hasiči sorbentem a dalšímu šíření zabránili sorpčním hadem,“ uzavřela Javoříková.

Video  V Hrdějovicích byl vedle traktoru nalezen muž bez známek života. Zřejmě šlo o pracovní nehodu, tvrdí policie.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání