Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Autobus v Karlových Varech srazil důchodkyni: Seniorka (†79) zemřela v nemocnici

Autor: ČTK - 
27. června 2023
10:19

Řidič autobusu v pondělí odpoledne v Karlových Varech srazil chodkyni, která nehodu nepřežila. Devětasedmdesátiletá žena přecházela silnici u dopravního terminálu Tržnice mimo přechod. Záchranáři ji převezli do nemocnice, kde po několika hodinách na následky zranění zemřela, řekl v úterý krajský policejní mluvčí Jan Bílek.

Tragická dopravní nehoda se stala před 17:00. „K nehodě mělo dojít tak, že třiačtyřicetiletý řidič autobusu vyjížděl z autobusové zastávky Tržnice, přičemž narazil do devětasedmdesátileté ženy, která měla přecházet pozemní komunikaci od nástupiště směrem k jednomu restauračnímu zařízení mimo přechod pro chodce,“ uvedl mluvčí. Po nárazu zůstala žena zaklíněná pod autobusem.

Žena utrpěla vážná zranění, se kterými ji záchranná služba převezla do nemocnice. O několik hodin později na následky zranění po dopravní nehodě zemřela.

Řidič autobusu se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Přesnou příčinu a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Video  Nehoda autobusu ve Španělsku: Spadl z mostu! 6 mrtvých  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání