Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Studentku Soňu (22) v Bratislavě unesl záchranář?! Policie ho obvinila ze znásilnění

Autor: VaB - 
17. září 2023
12:45

Slovenská policie obvinila 54letého bývalého záchranáře I. P. z Bratislavy. Podle vyšetřovatelů je právě on strůjce děsivého únosu mladé studentky Soni. Kriminalistům se podařilo zjistit, kde měl ženu 26 hodin držet. Soud ho poslal preventivně do vazby.

Studentka vysoké školy Soňa se ztratila minulou neděli pozdě v noci. Večer pracovala v divadle a pak se vydala za kamarádkou do centra Bratislavy. Následně se autobusem vracela domů. Když byla necelých 150 metrů od domova, záhadně zmizela.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Nezvěstná byla dlouhých 26 hodin, během nichž po ní pátrala rodina, policie a dobrovolníci. V pondělí ráno ji u bratislavské nemocnice objevila zdravotní sestřička, která šla do práce. Soňa byla znásilněna a v bezvědomí. Okamžitě se jí dostalo první pomoci a na dva dny skončila na nemocničním lůžku.

Útočil záchranář

Ženu měl unést bratislavský záchranář I. P. (54), jeho celou identitu policie nezveřejnila. V pátek byl vyšetřovatelem krajské kriminální policie obviněn ze znásilnění, za což mu hrozí sedm až 15 let vězení. „V průběhu vyšetřování bylo za účelem zabezpečení důkazů vykonáno vícero domovních prohlídek a prohlídek jiných prostor,“ napsali policisté.

Kriminalisté pak podali návrh na vzetí do vazby, což soudce v Bratislavě akceptoval. Podle televize Markíza měl I. P. zločin zřejmě plánovat.

Web televize navíc uvedl, že ze záchranné stanice, kde obviněný pracoval, zmizelo vícero léků. Dříve se spekulovalo, že Soňa měla v těle silné tlumící léky, které se používají v nemocnicích. Podobná anestetika může ale používat i záchranná služba.

Policie zná místo úkrytu

Prokurátor Boris Usačev také prozradil, že se kriminalistům podařilo zjistit, kde zadržený muž studentku držel. K úmyslům, případně zda obviněný I. P. celý únos dopředu plánoval, se nechtěl vyjadřovat. Jeho obvinění by ale mělo být postavené na silných důkazech. „Je tam souhrn přímých nebo nepřímých důkazů, které ve svém celku zakládají to důvodné podezření, že pachatelem tohoto skutku měl být právě obviněný,“ dodal.

Video  Nezvěstnou Soňu našli ležet v bezvědomí poblíž jedné z bratislavských nemocnic.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Moly28 ( 18. září 2023 00:28 )

Co je neslušnýho si zajít zatancovat na diskotéku např.?

Ta BC ( 17. září 2023 22:59 )

V USA by dostal tento zdegenerovany magor 30 rokov najmenej za tento zlocin, v post sametu, kolem 10 let maximum...takyto pervezny pred senior by mal byt tiez vykastrovany a napichany tymi injekciami ktory on znicol jatra tej holke. Na druhej strane,
ziadna mlada zena bez doprovodu by nemala sa zdrziavat po 10 hodine vecer na opustenych miestach, a to bez vynimky, najmenej za polovicou vrazd mladych zien je tento dovod.

PAJA242 ( 17. září 2023 22:50 )

No do půl 4 ze sebe dělat slušnou holku? Kdoví jak to bylo, ale hezká holka to je 😢

lucie13 ( 17. září 2023 16:53 )

Ubohý komentář

lucie13 ( 17. září 2023 16:52 )

Nechutný prasák, chudák holka. Možná jediná útěcha pro ní, že si nepamatuje, co s ní dělal. Vykastrovat magora.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání