Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kombajn na Kladensku přejel seniora (†89): Muž na místě zemřel

(ilustrační foto)
(ilustrační foto)  (Autor: HZS Moravskoslezského kraje)
Autor: ČTK - 
15. září 2023
21:42

V poli v Královicích na Kladensku přejel v pátek večer kombajn při sklizni devětaosmdesátiletého muže. Muž závažným zraněním na místě podlehl, řekla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

„Událost se stala před 19:00 v kukuřičném poli v Královicích. Kombajn srazil muže při sklizni,“ řekla mluvčí. Dechová zkouška u řidiče kombajnu podle ní byla negativní. „Zřejmě muže ve vzrostlé kukuřici neviděl,“ doplnila.

„Na místě probíhala laická resuscitace, následně si pacienta převzali naši záchranáři, bohužel i přes snahu všech pacient utrpěl zranění natolik vážná, že na místě zemřel,“ řekla mluvčí záchranné služby Monika Nováková. Příčiny a okolnosti nehody budou policisté dál vyšetřovat.

Video  Dopravní nehoda v Ústecké ulici v Praze. (9 září 2023)  - Václav Burian
Video se připravuje ...

soorry ( 17. září 2023 15:32 )

Te´d kombajny v kukřici nejezdí, až při sklizni na zrno, v listopadu. Zřejmě to byla řezačka, te´d se sklízí na siláž, plodina je v zeleněm stavu. Kukuřice dosahuje výšky přes 2 metry, člověk v ní není vidět. Proč obyčejní lidé nemají respekt před zemědělskými stroji? Předjíždějí je, objíždějí zleva, když odbočují vlevo, nepočkají až kombajn nebo traktor s přívěsy vyjedou na cestu? Tyto kolosy sjíždějí a vyjíždějí krokem, nespěchejte. Stroje jsou připraveny na žně a ne aby byly poškozené a čekaly na servis.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání