Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pěsti i kopance do hlavy: Žák skončil po útoku vrstevníků v nemocnici

Autor: miv - 
12. září 2023
05:00

Šokující video se objevilo na sociálních sítích. Na něm dva kluci brutálně napadli svého známého, nadávali mu a několikrát ho surově udeřili pěstí do obličeje. Drsný útok pak vygradoval kopáním do hlavy.

„Dělej, řekni: Omlouvám se,“ dožaduje se jeden z útočníků. Kolem stojí další školáci, kteří se zřejmě dobře baví. „Hej, strč mu ho do pusy,“ křičí jeden z přihlížejících. Když už je jasné, že toho má napadený plné zuby, zakřičí kdosi z davu: „Dobrý, už ho nechte!“ Následně bestiální bitka uprostřed sídliště v Benešově nad Ploučnicí končí.

Záznam ze srpna se teď dostal do rukou také policii. „V současné době se tímto případem zabývají děčínští kriminalisté. V tuto chvíli máme všechny zúčastněné osoby ztotožněné,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Všichni účastníci šokující šikany chodí do místní základní školy. Jejího ředitele, Jakuba Zeleného, video šokovalo. „Je mi do breku. Veškeré konflikty se vždy snažíme řešit kompromisem, a tak mě překvapilo, že se taková agrese mezi žáky objevila,“ sdělil.

Obrana před nožem?

Blesk zjistil, co mělo surové bitce předcházet. Navštívil přímo jednoho z agresorů, jenž bil Ivana L. pěstmi do hlavy. „On mě ohrožoval nožem, který mi přikládal k tělu. Měl u sebe navíc i teleskopický obušek. Pak toho nechal a šel si sednout na lavičku, tak jsme šli za ním a chtěli, aby se omluvil,“ popsal patnáctiletý Patrik H. Druhý útočník jménem Michal poté kopancem Ivana dorazil. „Ten útok přehnali, to je neomluvitelné, ale vidíte, že každá mince má dvě strany,“ dodala Patrikova matka.

Pět dní mimo

Napadený školák Ivan L. po útoku musel do nemocnice. „Byl tam asi pět dní s otřesem mozku, teď už je ale v pořádku,“ svěřil Blesku jeden z jeho kamarádů.

Video  Pěsti i kopance do hlavy: Žák skončil po útoku vrstevníků v nemocnici.  - Facebook
Video se připravuje ...

harpyje ( 12. září 2023 19:59 )

(...teda skoro jistej, TOPce bych to nehodila ani kdyby padaly ho*na s hakem )

harpyje ( 12. září 2023 19:58 )

Kdo si do volebniho programu zaradi radikalni zvyseni trestu za nasilny tr. ciny a snizeni hranice trestni odpovednosti, muj hlas bude mit jistej

sorgedoktor ( 12. září 2023 16:35 )

Zde uvedena vekovaq skupina snad nefetuje tak jak uvadite.Ovsem kopnout nekohjo do hlavy, to je nebetycna surovost

Kristýna Fla ( 12. září 2023 13:54 )

Kde je napsaný, že je to feťák?

Kristýna Fla ( 12. září 2023 13:50 )

Sígři to jsou evidentně všichni. Slušnej člověk se nemlátí, konflikt řeší jinak. S takovou teď ten zmlácenej přijde příště do školy a všechny tam postřílí nebo si na ně počká někde s nožem, ale tentokrát už nebude jen přikládat. Agrese plodí agresi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání