Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kriminalisté vyšetřují násilnou smrt ženy v Bílině: Zadrželi podezřelého

Aktualizováno -
7. září 2023
20:05
Autor: rc, pma - 
5. září 2023
20:35

Záchranné složky v pondělí 4. září zasahovaly v Bílině, kde mělo dojít k násilnému trestnému činu. V jednom z tamních domů zemřela žena. Případem se zabývají krajští kriminalisté, kteří již zadrželi podezřelého. Podle informací redakce Krimi zpráv se mělo jednat o přítele zesnulé ženy.

Kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin, k němuž došlo v Bílině v pondělí 4. září odpoledne. V jednom z tamních domů měla být zavražděna žena. „V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu. K zjištění příčiny úmrtí oběti byla nařízena soudní pitva. Okolnosti samotné události jsou předmětem prověřování,“ uvedl pro Teplický deník policejní mluvčí Kamil Marek s tím, že zatím nelze sdělit další informace.

„Včera tady zabili naši kamarádku, že prý ji hodinu oživovali,“ uvedl pro redakci Krimi zpráv soused. V případu byla nařízena pitva. 

„Muž, který byl v souvislosti s násilným trestným činem zadržen, je s ohledem na jeho zdravotní stav nyní z rozhodnutí lékaře hospitalizován v psychiatrickém zdravotnickém zařízení," dodal k případu ve čtvrtek mluvčí. Ve věci podle něj probíhají úkony trestního řízení. 

Podezřelému hrozí za vraždu až 18 let. Pokud lékaři zjistí, že byl muž v době vraždy nepříčetný, bude trestní stíhání zastaveno.

Video  Mluvčí Policie ČR Richard Hrdina k incidentu, k němuž došlo v Táboritské ulici. Zemřela při něm žena, druhá skončila v kritickém stavu (24. srpen 2023).  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání