Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Letadlo mělo rodině efektně prozradit pohlaví miminka: Pilot zemřel při havárii!

Autor: rc - 
5. září 2023
13:27

Tragédie se stala při rodinné oslavě v mexickém státě Sinaloa. Nastávající rodiče si tam pozvali rodinu a přátele, aby společně odhalili pohlaví miminka. Šťastný pár si najal letadlo, které nad nimi proletělo a vypustilo růžový kouř, což znamenalo, že se jim narodí dcera. Nicméně náhle se letadlo zřítilo k zemi! Při neštěstí zemřel pilot (†32).

Pompézní oslavu s překvapením si 2. září pro své blízké připravil pár z mexického státu Sinaloa. Nastávající rodiče se chtěli velkolepým způsobem dozvědět, zdali čekají dceru či syna. Rozhodli se proto najmout si letadlo!

To mělo proletět nad jejich hlavami a vypustit buď růžový, nebo modrý kouř podle pohlaví miminka. K odhalení pohlaví skutečně došlo, ovšem následně se stala velká tragédie, kterou zachytila kamera.

Video  Odhalení pohlaví miminka dopadlo tragicky. Při nehodě letadla zemřel pilot (†32).  - X (dříve Twitter)
Video se připravuje ...

Zatímco se šťastný pár objímal, letadlo proletělo kolem a vypustilo růžový kouř, což znamenalo, že se mohou rodiče těšit na dceru. Propuklo bujaré veselí. Nastávajícím rodičům začali gratulovat jejich přátelé a rodina. V té chvíli ale letadlo Piper PA-25-235 zničehonic začalo padat k zemi.

Na videu, které se začalo šířit po sociálních sítích, je vidět, jak se letadlo několikrát otočí, zmizí za palmami a pak se zřítí k zemi. Na palubě byl pilot Luis Angel N., jehož záchranáři našli v troskách stroje. Dvaatřicetiletého muže podle informací britského deníku Daily Mail převezli do nemocnice, kde ale na následky zranění zemřel.

krtek. ( 5. září 2023 19:48 )

...zničehonic začalo padat k zemi. Autore, jestli ono to nebude tím, že tomu letadlu upadlo křídlo.

raron ( 5. září 2023 13:41 )

...jooo, to jsou ty "debility", kterých je Svět momentálně úplně "plnej"..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání