Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Oblíbená zpěvačka zemřela při liposukci: Její chirurg má na kontě už více obětí!

Autor: fik - 
31. srpna 2023
20:39

Zpěvačka Yuliana Perea Torres z kapely Electro Ritmo zemřela koncem srpna během liposukce. Své rodině o zákroku nic neřekla, ta teď žaluje chirurga Johna Casada del Castillo za lékařskou nedbalost během operace. John byl již v minulosti zatčen pro podezření z neúmyslného zabití. 

Nadějná zpěvačka Yuliana Perea Torres z Peru 22. srpna podstoupila liposukci. Během kosmetického zákroku však nastaly zdravotní komplikace a ženu převezli do nedaleké nemocnice. Bohužel už bylo pozdě a Yuliana zemřela. Pitevní zpráva odhalila, že příčinou úmrtí byl akutní oboustranný plicní edém. 

Rodina o operaci údajně vůbec nic nevěděla. „Manžel mi volal, aby mi řekl, že naše malá holčička zemřela. O tom, že by měla podstoupit liposukci, nic nevěděl. Neřekla to ani svým dcerám,“ svěřila se zdrcená maminka pro Mirror

Na chirurga Johna Casada del Castillo příbuzní hudebnice podali stížnost za údajnou lékařskou nedbalost během chirurgického zákroku. Lékař měl být již v minulosti zatčen pro podezření z neúmyslného zabití, posléze jej ale propustili. 

Maminka Doña dodala, že chce, aby John „shnil v pekle“. Yulianin otec Juan řekl, že si přeje, aby chirurg zemřel, aby už nemohl pokračovat v zabíjení. 

„Nemocnice hluboce lituje smrti pacientky, ke které došlo při liposukci. Paní Torresová měla v minulosti trombózu. Zemřela několik hodin po operaci, pravděpodobně na masivní tromboembolii. Její tělo bylo odesláno do Právního lékařského ústavu k objasnění příčiny smrti,“ uvedla v prohlášení klinika. 

Banner zivotni pojisteni kalkulacka blesk

Talentovaná zpěvačka, milovaná dcera a maminka, byla pohřbena 3 dny po své smrti 25. srpna na hřbitově General San Miguel Arcangel ve městě Iquitos v Peru. 

Video  Řidiče pod vlivem chytli policisté v Praze 14krát.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

krapotkin ( 1. září 2023 06:37 )

Tak pan mastičkář už byl pro vraždu zatčen, ale nechali vraždit dál - jako v Česku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání