Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bohatý premiér vzal rodinu do Kalifornie: Luxusní dovolená, o jaké se lidem jen zdá, píší Britové

Autor: simao - 
10. srpna 2023
15:43

Český premiér s rodinou v Chorvatsku, co ten britský? Boháč Rishi Sunak vzal manželku a dvě dcery na dovolenou do Kalifornie. Na 10denní dovolenou, o které se většině Britů může jen zdát, píše britský The Mirror.

Sunakovi totiž vlastní v kalifornské Santa Monice luxusní podkrovní byt v hodnotě 5 milionů liber (140 milionů korun), podotýká britský server.

Premiér přitom na dovolenou, „o které by většina Britů mohla jen snít“, vyrazil jen několik hodin poté, co vyzval lidi, aby si prodloužili své hypotéky o „10 nebo o 15 let“, aby vyžili, píše The Mirror.

Rishi Sunak vyrazil na dovolenou v doprovodu manželky Ashaty Murtyové a se svými dvěma dcerami Krishnou (12) a Anoushkou (10). Manželka Ashata je přitom dcerou jednoho z TOP 10 nejbohatších Indů, bilionáře a byznysmena N. R. Narayany Murtyho.

Na návštěvě Disneylandu

Byt premiéra Sunaka a jeho rodiny v USA je přitom jen hodinu cesty od Disneylandu, kde se vstupenky šplhají až do výše 244 dolarů (5360 Kč).

Pro VIP hosty jsou však k dispozici i individuální prohlídky s průvodcem za cenu kolem 38 tisíc liber (1 064 000 korun), upozorňují Britové. Sunakovy dcery každopádně byly z návštěvy Disneylandu „velmi nadšené“, uvádí The Mirror.

Britský premiér Rishi Sunak s manželkou a dcerami na dovolené v Santa Monice (srpen 2023) Britský premiér Rishi Sunak s manželkou a dcerami na dovolené v Santa Monice (srpen 2023) | Reuters

Premiér ve fitku

V Santa Monice vzbudil rozruch i samotný premiér, když si po ránu vyrazil protáhnout tělo do fitness centra SoulCycle. Další z návštěvnic Hannah Harmelinovou proto překvapilo, když dorazila na svou vybranou lekci v 7 hodin ráno a následně spatřila „tajnou službu všude“, jak uvedla na TikToku. „Ukázalo se, že to byl premiér Spojeného království,“ podotkla.

Sunak však není v Santa Monice na zapřenou. S manželkou a dcerami již stihli i pózování fotografům na molu Santa Monika. Vedle toho je však paparazzi zachytili i při večeři v Sushi Roku Restaurant. 

Video  7 věcí, které jste nevěděli o Rishi Sunakovi.  - Videohub
Video se připravuje ...

egyptanka ( 12. srpna 2023 08:40 )

Přesně tak.

y1xcvbnm ( 11. srpna 2023 11:50 )

Vypadájí jako ticíce rodin tady u nás, jen tahle není na podpoře

Celebrity-chachacha ( 11. srpna 2023 08:10 )

Do disnejlandu snad může jet každý, co je na tom ? Vždyť je to vyhlášený zábavní centrum pro lidi a ne jen pro celebrity. Jak byste asi vyváděli kdyby letěl na Mallorku?

Petr Kolar ( 10. srpna 2023 18:38 )

Jestli on je pakaz pak co jsi ty? White trash?

Zobrazit celou diskusi