Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Brutální napadení před teplickým klubem: Ukrajinec s proraženou lebkou zemřel v nemocnici

Autor: ČTK - 
23. srpna 2023
14:55

Muž napadený u zábavního podniku v Teplicích zemřel v nemocnici, informovala  mluvčí společnosti Krajská zdravotní Jana Mrákotová. Záchranáři mladíka po potyčce převezli do nemocnice s podezřením na středně vážná zranění. Řekl to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník. 

Policie nechce zatím případ blíže komentovat, hledá svědky násilného trestného činu, uvedl už dřív mluvčí policie Kamil Marek. Podle serveru iDNES.cz byl obětí Ukrajinec, který měl krvácení do mozku v důsledku proražené lebky. 

„Mohu potvrdit, že zraněný muž i přes veškerou snahu lékařů a zdravotníků v nemocnici zraněním podlehl,“ uvedla Mrákotová. K události mělo dojít tak, že napadený dostal od kohosi klackem do hlavy a upadl. Zda zemřel v důsledku rány do hlavy, či pádem na zem, policisté zjišťují.

Video  Policie hledá svědky brutálního napadení v Teplicích.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Incident se odehrál před tanečním klubem Luna v noci na neděli 13. srpna v době od 3:25. „V souvislosti s tímto případem krajští kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po možných svědcích této události. Jedná se o osoby na záběrech a fotografiích,“ doplnil Marek.

Svědci, po kterých policisté pátrají, se mohou poznat na videu zveřejněném na policejním webu. Ty, kteří se na snímku poznají, policie žádá, aby se přihlásili a pomohli jim případ vyřešit. Policie žádá i osoby, které se v té době pohybovaly na místě činu a mohly k případu sdělit relevantní informace, aby se rovněž obrátily na linku 158 či na nejbližší policejní služebnu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání