Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tragická nehoda u Bludova: Srážku dvou aut jeden z řidičů nepřežil

Tragická nehoda u Bludova: Srážku dvou aut jeden z řidičů nepřežil
Tragická nehoda u Bludova: Srážku dvou aut jeden z řidičů nepřežil  (Autor: HZS Olomouckého kraje)
Autor: ČTK, VaB - 
31. července 2023
10:50

Na bludovském kopci mezi Bludovem a Šumperkem v pondělí dopoledne zemřel při nehodě dvou osobních aut jeden z řidičů. Tah je nyní v obou směrech uzavřený, okolnosti nehody policisté vyšetřují, sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová. V Olomouckém kraji jde o další tragickou nehodu za poslední dva dny.

Havárie se podle policie stala v katastru obce Bludov krátce po 9:00. „Mezi Bludovem a Šumperkem se střetla dvě osobní vozidla. Jeden z řidičů na místě zemřel. V tuto chvíli je úsek bludovského kopce uzavřený, objízdná trasa vede přes Postřelmov, Sudkov, Dolní Studénky. Příčina a okolnosti nehody jsou v současné době v šetření," uvedla policejní mluvčí.

„Zasahujeme u vážné dopravní nehody na bludovském kopci mezi Bludovem a Šumperkem na komunikaci I/11, která je nyní v obou směrech uzavřena. Asistujeme záchranářům,“ popsali hasiči na twitteru. Další zraněná osoba byla transportována do nemocnice.

V Olomouckém kraji jde během července podle statistik ČTK o čtvrtou smrtelnou nehodu. Naposledy zemřel v neděli u Horních Moštěnic na Přerovsku řidič motorky po srážce s nákladním vozidlem. Minulý týden ve středu zemřel po střetu s nákladním autem dvaatřicetiletý řidič osobního auta u obce Bystročice-Žerůvky na Olomoucku. Ve čtvrtek 13. července zemřel řidič osobního auta na dálnici D1 u Hranic na Přerovsku, když zezadu vrazil do stojícího kamionu. Od začátku roku mají nehody v kraji podle informací ČTK devět obětí.

Video  Nehoda dvou autobusů zablokovala na sedm hodin dálnici D2 u Brna.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání