Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Turistce se dovolená v Chorvatsku prodražila: Za popíjení na veřejnosti přišla mastná pokuta!

Autor: rc - 
18. července 2023
06:40

Dovolená v chorvatském Splitu se pořádně prodražila turistce, která popíjela alkohol na ulici. V oblíbeném turistickém letovisku je totiž zakázáno konzumovat alkohol na veřejnosti. Žena za porušení pravidel zaplatila pokutu 3566 Kč. Pokuta ale mohla být daleko vyšší. 

Na TikTokovém profilu Boat Party Split se objevilo video s turistkou, které se prodražil pobyt v chorvatském Splitu. Oblíbené turistické město vyrazilo do boje proti opilým turistům a rozhodlo se pokutovat ty, kteří popíjí alkohol na veřejnosti. „Žádný alkohol na veřejných prostranstvích. Zůstaňte v barech,“ stojí na cedulích, které jsou po celém městě. Pokud lidé pravidlo poruší, mohou dostat pokutu v přepočtu až 7 133 Kč. 

Turistka na videu mává pokutou. „Pozor lidi, pravidla se změnila,“ říká dívka s tím, že dostala za pití alkoholu na veřejnosti pokutu 3566 Kč. „Nechápejte mě špatně, absolutně respektuji pravidla této nádherné země, ale když dostanu pokutu 150 eur  za 3 metry chůze od baru ke stolkům venku, myslím, že je to docela na h****o,“ stojí v popisku videa.

Pod videem se objevilo mnoho komentářů. „Jsem rád, že jsi dostala pokutu,“ píše jeden z komentujících. „Měli ti dát pokutu 500 eur,“ míní další. „Pokuty dávají i ve Španělsku,“ poznamenal další z diskutérů.

Video  Nákladní auto ve Splitu projíždělo na pláži přímo mezi opalujícími se turisty!  - Twitter
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání