Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Politici na prázdninách: Buřty u dědy na chatě, Santorini i Chorvatsko. „Akorát ty řízky došly“

  • Autor: amb - 
    12. 7. 2023
    05:00

    Babišovi vyrazili na souostroví Santorini, společné fotografie jsme se ale zatím nedočkali. Jiní politici zůstali v Česku, mnozí ukázali i své děti. „Fotr v triku,“ komentoval snímek se syny ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Kdo vyznává aktivní dovolenou a kdo raději odpočinek? Známé tváře ze Sněmovny jezdí na kole, tančí i hrají na bicí.

  • 1.Babišovi na Santorini

    Babišovi vyrazili do „ráje miliardářů“, poslední dny trávili na řeckém souostroví Santorini. Překvapivě ale nesdíleli žádnou společnou fotografii, každý „instagramoval“ sám za sebe. Fakt, že spolu trávili čas na stejném místě, dokazují stejné výhledy v pozadí.

    „Zdravím vás všechny z dovolené. Je tady krásně. Nejkrásnější západy slunce,“ vzkazoval Babiš. „Úžasné Santorini, krásný západ slunce,“ komentovala dovolenou také jeho manželka.

  • 2.Chalupářka Mračková Vildumetzová

    Pozdravy od ohníčku poslala Jana Mračková Vildumetzová (ANO). Jindy elegantní poslankyně má na sobě mikinu a černé brýle, v jedné ruce drží syna Honzíka a ve druhé napichovač na buřty. Na zahradě opéká špekáček. „Buřty u dědy na chatě. I takhle mají vonět prázdniny,“ okomentovala vlastní snímek.

    O pár dnů později sdílela fotografii opět ze zahrady - tentokrát z bazénu. Na očích měla stejné brýle jako u ohníčku. „V těchto parných dnech je dovádění v bazénu opravdu super,“ připsala. Na další fotografii ukázala, jak jel syn poprvé na poníkovi.

  • 3.Nerudová v Chorvatsku

    Bývalá kandidátka na prezidentku a možná budoucí europoslankyně Danuše Nerudová už letos navštívila Chorvatsko. „Chorvatská pobřeží, úchvatné západy slunce, akorát ty řízky už došly, tak jsme dneska místo toho nalovili mušle. Doufám, že si také užíváte krásné letní dny,“ napsala k několika fotkám z lodi i z pevniny.

  • 4.Richterová na kolech

    V prvních prázdninových dnech byla Olga Richterová (Piráti) aktivní. Během červencových svátků totiž vyrazila na kolo. Jak na instagramu sama uvedla, jde už o několikaletou tradici. Na výlet nevyjela sama, vzala s sebou své nejbližší. Místo podpatků, které si často bere do Poslanecké sněmovny, teď obula prstové boty.

    „Naše rodina v tyto dny už téměř třicet let vyráží na okružní výlet s blízkými a přáteli. Teď už jezdí i naše děti, takže jsou nutné pravidelné motivační zastávky na limonády, ne jen dost vody s sebou. Doufám, že nám tyhle výlety vydrží aspoň dalších 30 let,“ přeje si.

  • 5.„Fotr v triku“ Rakušan

    Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) si v posledních dnech užíval společný čas se syny Matějem (5) a Jonášem (3). Místo saka nahodil tričko a kraťasy, což také okomentoval: „Bratři v triku. A fotr v triku. Výjimečně. Spokojeně.“ Jednou vyrazili na rozhlednu Miladu, jindy do lesa.

    „Pro rodiče velké doporučení. Tak trochu jiná zábava. Bez hluku a komerce. A světe div se, stále zábava,“ uvedl ministr k výletu do přírody.

    Kromě synů už Rakušan na konci školního roku ukázal starší dceru Agátku.

  • 6.Decroix u vody

    Rozcuchaná a plavkách - tak se na instagramu ukázala Eva Decroix (ODS). „Pozdrav z ranní pláže. Všude dobře, tady fantasticky,“ napsala od rybníku.

    Poslankyně žije s francouzským manželem a dvěma dcerami v Jihlavě. Rodina už stihla také dovolenou v zahraničí, konkrétně v Itálii.

    „Krosna na zádech. Vlakem, lodí, busem, lanovkou. Neapol, Řím, Pompeje, Capri. Skoro každý den jiná postel. Schovaná kouzla místních zákoutí. Náročné! Strhující! Napínavé! A hlavně skvělý tým! Rodina!“ byla nadšená poslankyně.

    Foto: 

  • 7.Schillerová v Indickém oceánu?

    „Už jsem se na to pětikoaliční hospodaření nemohla dívat. Musela jsem na chvíli vyrazit na ostrov Aldabra v Indickém oceánu,“ napsala nejdříve Alena Schillerová (ANO). Byl to ale vtip. „Správně. Žádný Indický oceán. Zůstávám v našem rybníčku,“ dodala v dalším příspěvku.

  • 8.Urbanová na Zvíkově

    Na výlety po Česku vyrazila také poslankyně Barbora Urbanová (STAN). „Tenhle týden byl… plný spánku, výletů do lesa pěšmo i na kole, společného času s nejbližšími. Léto v Čechách, malinová chuť prázdnin. Užívám si každýho momentu, v pondělí zas nástup,“ napsala na instagram. Sdílela fotografie z přírody nebo třeba z hradu Zvíkov.

  • 9.Tančící Šebelová

    Michaela Šebelová (STAN) ve Sněmovně vystoupila během projednávání manželství pro všechny a sdílela dojemný příběh svého syna, který je homosexuál. Málokdo však ví, že už se Šebelová několik let oddává tanci. Začátek prázdnin tak strávila na soustředění. „S Petrem již mnoho let chodíme do tanečních. Začátek léta trávíme na soustředění v Trojanovicích,“ uvedla.

  • 10.Nacher na festivalu bicích

    Patrik Nacher (ANO) hraje na bicí, není proto divu, že první dny prázdnin zasvětil hudbě. Dorazil na Meinl Drum Festival do Německa.

    Video  Nejoblíbenější destinace českých politiků na letní dovolenou 
    Video se připravuje ...

roxin ( 14. července 2023 09:22 )

Hm, a protože NIKDY BÝT CLOONEY NEMŮŽE, proto píšu právě CLLONEY. ,,,a konečně by ses tou hanbou měl propadnout ať už tu diskutujícím NEOTRAVUJEŠ ŽIVOT!!!

roxin ( 14. července 2023 03:04 )

Spadl si z višně, myslíš že to privilegium patří jen tobě?

roxin ( 13. července 2023 16:07 )

...a co říkáš jak se zelený objímal se fialovci i se soudruhem, vypadalo to jako za socíku, teď už to nevadí? Protože po 89 za DEMOKRACIE vám bylo směšné když se papaláši objímali.

roxin ( 13. července 2023 15:13 )

To tobě stačilo když řekl že byl pomýlený a hned si ho volil, to ty bys měl mít ten rudý šáteček a mávátko a ještě pištět! Mě tak rychle nepřesvědčí protože jednou soudruh-VŽDY SOUDRUH!

roxin ( 13. července 2023 09:40 )

Neznáš náááhodou přísloví: jak se do lesa-tak se z lesa ozývá?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa