Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dceřin další florbalový úspěch už neoslaví: Andrea (†48) nepřežila čelní srážku! O její život bojovalo celé město

Autor: pma, inf - 
30. června 2023
13:05

Nadějná sportovkyně Nikol přivezla domů před pár dny bronzovou medaili z florbalového mistrovství Slovenska juniorek. Rodiče Vladimir a Andrea se z dceřina úspěchu velmi těšili. Další místa na stupních vítězů už ale nikdy společně neoslaví. Andrea se před pár dny mezi obcemi Častá a Dubová v okrese Pezinok čelně srazila s protijedoucím vozem a na následky zranění po pár hodinách zemřela.

Vladimir T., jeho žena Andrea T. a jejich náctiletá dcera žili jako šťastná rodina ve městě Modra na jihozápadním Slovensku. Vše se ale změnilo 19. června, kdy příbuzné zasáhla zdrcující zpráva.

Mezi obcemi Častá a Dubová došlo toho dne k tragické dopravní nehodě. Během ní se čelně srazila dvě auta. V jednom z nich bohužel seděla pyšná maminka Andrea, napsal Zoznam.sk

Město prosilo občany o darování krve

„Po přistání záchranářského vrtulníku v blízkosti nehody si posádka leteckých záchranářů převzala do své péče těžce zraněnou 48letou řidičku, která utrpěla vážná poranění více částí těla. Záchranáři ženě na místě poskytli neodkladné zdravotní ošetření, zabezpečili základní životní funkce a v umělém spánku letecky přepravili do UNB v Ružinově,“ uvedli na sociálních sítích letečtí záchranáři. 

Andrea v nemocnici bojovala o život. Pomoct se jí snažila rodina, známí i samotné město Modra, kde žena žila. „Jménem rodiny a blízkých přátel vás prosíme i touto cestou o pomoc s darováním krve pro paní Andreu T. z Modry, která se včera stala účastnicí vážné dopravní nehody mezi Dubovou a Častou. Andrea má krevní skupinu B+, darovat se ale může jakákoliv skupina,“ prosilo město občany skrze facebookové stránky Modranské zvesti.

Namísto oslav poslední rozloučení

Žena svým závažným zraněním nakonec bohužel podlehla. Zpráva o jejím skonu zdrtila nejen rodinu, ale i známé. „Dnes ráno nás navždy opustila naše kamarádka, maminka naší hráčky Nikol, naše hráčka, prostě jedna z naší florbalové rodiny Andrea T., která nakonec podlehla vážným zraněním. Stojíme při rodině v této těžké době. Jménem rodiny Ády děkujeme za vše,“ vyjádřil před pár dny svou soustrast klub ŠK Florbal Modra.

V místním klubu hraje i dcera zesnulé Andrey, náctiletá Nikol, která před nedávnem přivezla s týmem bronzovou medaili ze slovenského florbalového mistrovství juniorek. Z umístění na stupních vítězů měla Nikol ohromnou radost, kterou s ní sdílela i maminka, která měla sport ráda. Namísto oslav dalších úspěchů Nikol čeká rodinu nemilá povinnost – vyprovodit Andreu na poslední cestu.

Video  Záhadná smrt muže: Tělo vypadlo z podvozku dodávky, ta ho za sebou táhla až 7 m!  - TVJOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání