Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Angelika s dcerou (†10) se nevrátily z výletu: Starosta je našel utonulé v rybníku!

Autor: fik - 
22. června 2023
14:25

Angelika a její dcera Amanda se společně s jejich pejskem v úterý kolem oběda vydali na procházku k rybníku ve slovenské obci Bruty u Nových Zámků. Domů se vrátil pouze pejsek, sám a mokrý. Rodina požádala o pomoc starostu, ten těla našel druhý den plavat na hladině rybníku. 

Osmatřicetiletá Angelika, maminka tří dětí, v úterý vyrazila na procházku k rybníku se svou desetiletou dcerou Amandou v obci Bruty u Nových Zámků. S sebou vzaly i jejich pejska. Ten se bohužel domů vrátil sám.


Video  Hrůzný nález v rybníku: Našlo se tělo Angeliky a Amandy!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Podle pozůstalých se Angelika a Amanda vydaly na procházku v úterý někdy kolem poledne. Večer se však domů vrátil jen pejsek. Když se matka s dcerou nevrátily ani ráno, rodina zalarmovala starostu.

Hrůzný nález těl

Starosta obce Alexander Hrubač podle deníku Plus JEDEN DEŇ nález dvou těl ohlásil na linku 112 druhý den před půl 11.

Viděl jsem Angeliku s malou dcerkou a pejskem, pravděpodobně šly k rybníku. Vrátil jsem se ze Štúrova a dozvěděl se, že se v noci nevrátily domů. Ve středu jsem se kolem 10. vydal k rybníku a jejich těla našel ve vodě,“ svěřil se starosta deníku Nový Čas.

Nechtěl jsem si to připustit. Na hrázi jsem něco uviděl. Nejprve jsem si myslel, že tam plave nějaké dřevo, ale pak jsem si všiml blonďatých vlasů. Na břehu se válely boty, šaty a vodítko. V tu chvíli mi bylo jasné, co se stalo,“ vypověděl starosta pro Noviny.sk.

Neuměly plavat!

Rodinní příslušníci starostovi sdělili, že matka ani dcera neuměly plavat. „Malá Amanda byla svlečená, asi šla do vody, uklouzla a začala se topit. Na břehu jsou betonové kostky, které dost kloužou. Angelika byla oblečená, asi rychle skočila za dcerou,“ doplnil starosta.

„Policie v případě vykonává nezbytné úkony. Více informací proto prozatím nelze poskytnout,“ informovala včera policejní mluvčí Viktória Borloková.

Kacah ( 22. června 2023 20:49 )

Nemá být desetileté dítě kolem poledne ve škole?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání