Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Žena se zřítila z útesu v Itálii! Drsný pád zachytila kamera

Autor: fik - 
25. června 2023
05:00

Australský turista Kal Glanzig u italského útesu Fiordo di Furore nahrával video, ve kterém mluvil o tom, jak důležité je cestovní pojištění. Přitom také natočil ženu, jak stojí na okraji útesu a zírá do vody. K šoku všech přihlížejících se poté nekontrolovaně zřítila dolů. Pro nešťastnici spěchala záchranka. 

V dnešní epizodě o tom, proč byste si měli sjednat cestovní pojištění. Máme tu starou známou, která nemá ponětí, jaká je teplota vody,“ řekl Kal na videu těsně před tím, než se žena stojící na útesu s křikem zřítila dolů. 

Jak je zřejmé ze zveřejněného videa, žena stojící na kraji útesu se rozhodovala, zda skočit, nebo ne. Naneštěstí však ztratila balanc a zřítila se do mělké vody. Při pádu si zranila nohy o skálu, informoval deník The Sun

Video  Turistka se v Itálii zřítila ze srázu.  - Instagram/browncardigan
Video se připravuje ...

Přihlížející vypověděli, že nechápou, proč žena nad skokem vůbec přemýšlela, voda byla údajně příliš mělká. Podle návštěvníků útesu je voda mělká, plná kamenů a lokace není bezpečná na skákání. „Kdyby tak cestovní pojišťovny nabízely speciální ochranu pro idi*ty,“ dodal k přiloženému videu Kai na instagramu.

 

johnny stopper ( 25. června 2023 07:12 )

štěstí, že padla na placoša, byť to hlavou, tož nevím jak by to dala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání