Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Babis zkouší z „řeckého Alcatrazu“ nové divadélko: Otec zavražděné manželky (†19) mu poslal drsný vzkaz!

Autor: štt - 
18. června 2023
16:48

Odsouzený vrah Babis Anagnostopoulos (35) znovu překvapil veřejnost. Požádal o přerušení odvolacího řízení, o které v minulosti sám zažádal. Soud to však nijak nevyvedlo z míry a nařídil mu, aby se v září dostavil na přelíčení. Otec zavražděné manželky svému bývalému zeti vzkázal, že „je vypočítavý ha**l“.

Babis Anagnostopoulos v roce 2019 šokoval řeckou společnost, když se pokusil nafingovat vraždu vlastní manželky jako násilnou loupež. Britku Caroline Courchovou (†19) udusil přímo před zrakem jejich tehdy jedenáctiměsíční dcery. Pro větší uvěřitelnost zabil i jejich psa.

Přestože na straně charismatického pilota stála část veřejnosti, soud jeho divadélko prokoukl. Prokurátor nasbíral řadu důkazů, před nimiž nešlo dál uhýbat. Anagnostopoulos se ke všem částem obžaloby nakonec přiznal. Soudce mu tehdy vyměřil nejtvrdší možný trest – vedle doživotí dostal jedenáct a půl roku za vraždu štěněte a pokutu ve výši půl milionu korun.

Zdá se však, že po roce mu zase otrnul, i když sedí v ostře hlídané base přezdívané "řecký Alcatraz". Všechny překvapil svým nečekaným krokem. Soudu zaslal žádost, aby bylo přerušeno jeho odvolání. „Jakmile bylo odvolání zahájeno, není možné ho stáhnout,“ odvětil soudní zástupce. Anagnostopoulos se tedy bude muset v polovině září k soudu dostavit, napal Mirror.

Na otázku, proč se tak bývalý pilot rozhodl, jeho právní zástupce odpověděl, že „se jedná o mimořádně závažný důvod, který nechce specifikovat“. Poté sdělil, že se jeho klient „nachází ve velmi špatném psychickém stavu“. Na rozdíl od Anagnostopoulose se odvolacího řízení nemusí zúčastnit a nahradí jej soudem určený advokát.

Úhybný manévr pořádně vzpěnil krev otci zavražděné. David Crouch o Babisovi řekl, že „je vypočítavý ha**l“. Jako mnozí se totiž domnívá, že vrah nedělá nic jiného než, že hraje na city. Dle kritiků se stylizuje do duševně nemocného, aby na svoji stranu získal vícero sympatizantů.

Těch kupodivu není málo. Když nastoupil svůj trest v přísně střeženém vězení, začaly mu přicházet stovky milostných dopisů od jeho obdivovatelek.

Video  Insta Crime Podcast: Středoškolák ubodal spolužačku z nešťastné lásky 
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 18. června 2023 19:52 )

Toto opět dokazuje, že ženské jsou normálně prásklé... Kdo může obdivovat usvědčeného vraha manželky??? To prostě nevymyslíš....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání