Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Vražda mladé ženy (†27) na Jičínsku: Sousedka popsala mrazivé detaily zločinu!

Autor: jel - 
9. dubna 2023
11:19

Sedmadvacetiletá žena zemřela ve středu ve Starých Smrkovicích na Jičínsku. Podlehla následkům brutálního napadení. Podle policie za vším stojí její o čtyři roky mladší partner, který v sobotu skončil ve vazbě. Sousedka páru popsala, co se mělo tragický večer stát.

Případ se stal ve středu večer, policisté záhy zadrželi jejího 23letého partnera, který byl z vraždy podezřelý. Nařídili soudní pitvu. „Žena na následky zranění přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřela,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová. V sobotu byl podezřelý vzat do vazby.

Video  Muž měl ve Starých Smrkovicích zavraždit partnerku.  - Blesk: David Malík
Video se připravuje ...

Podle CNN Prima News přivolal záchrannou službu sám partner ženy, tvrdil, že v takovémto stavu odněkud přišla. Později se ale ukázalo, že žena měla na těle i starší podlitiny a popáleniny.

Sousedka páru uvedla, že dvojice v domě bydlí krátce, jenom asi 14 dní, a za tu dobu se nepotkali. Popsala však, k čemu mělo osudný večer dojít. „Údajně došlo k domácímu násilí, kdy paní byla v bezvědomí, resuscitovali ji a v obličeji byla hodně zmlácená,“ sdělila Primě.

Sedmiměsíční dcera páru by měla být v současné době v péči příbuzných. Muži hrozí v případě odsouzení deset až osmnáct let za mřížemi.

Pavel Haluza ( 13. dubna 2023 22:10 )

A kde jsou ty mrazivé detaily?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání