Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slavný rapper (†28) zkolaboval během vystoupení a zemřel: Jeho pád zachytily kamery!

Autor: rc - 
13. března 2023
17:03

Fanoušci jsou zaskočeni z náhlé a nečekané smrti rappera Costa Titche. Muzikant (†28) vystupoval před stovkami lidí v jihoafrickém Johannesburgu, když zničehonic zkolaboval a zřítil se z pódia! Krátce nato zemřel. Jeho pád zachytily kamery a video se začalo šířit po sociálních sítích.

Costa Titch, vlastním jménem Costantinos Tsobanoglou, začínal jako tanečník, než se uchytil jako rapper. Jeho kariéra se začala slibně vyvíjet. Nedávno navázal partnerství s nahrávací společností Akon Konvcit Kulture. S rapperem Akonem dokonce nedávno spolupracoval v rámci remixu písně Costa Titche ‚Big Flexa‘.

Costa Titch se zúčastnil hudebního festivalu s názvem Ultra Music Festival, který se konal v Johannesburgu. V neděli 11. března vystupoval před fanoušky na festivalu, když došlo k tragédii. Osmadvacetiletý rapper náhle zkolaboval. Jeho kolaps zachytily kamery. Ve videích je vidět, jak náhle padá z pódia. Podle informací serveru NME krátce po pádu zemřel. Jeho smrt oznámila jeho rodina na instagramu. „Smrt tragicky zaklepala na naše dveře a okradla nás o našeho milovaného syna, bratra a vnuka, Constantinose Tsobanoglouha, jehož si Jihoafrická republika zamilovala a zbožňovala ho pod jeho uměleckým jménem Costa Titch,“ uvedli jeho blízcí v prohlášení.

Fanoušci jsou v naprostém šoku. V komentářích pod videem na twitteru spekulují, že rapper zřejmě dostal epileptický záchvat. „To je strašné. Moje dcera mívala epileptické záchvaty. Žila jsem v tom strachu několik let,“ uvedla jedna z komentujících. „Slyšela jsem, že měl epilepsii,“ píše další. „Vypadá to jako záchvat,“ uvedl další.

Video  Rapper Costa Titch (†28) zkolaboval na pódiu při vystoupení a zemřel.  - Twitter
Video se připravuje ...

Amy Růžová ( 13. března 2023 17:59 )

Mám kolem sebe epileptiky a ti nikdy nespadnou na dvakrát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání