Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žárlivec (23) expřítelkyni (20) znetvořil kyselinou: Oběť si nakonec agresora vzala!

Autor: rc - 
4. ledna 2023
06:45

Peklem si prošla Berfin Özeková (20) z Turecka. Před dvěma lety jí její expřítel Casim Ozan Çeltik (23) po hádce chrstl do obličeje kyselinu. Utrpěla otřesná zranění obličeje a částečně oslepla. Nakonec se však expartneři dali znovu dohromady, a dokonce se vzali!

Myslela si, že to jsou její poslední chvíle v životě! V roce 2019 se Berfin Özeková rozhodla rozejit se svým přítelem Casimem Ozanem Çeltikem. Mladík ale jejich rozchod nechtěl přijmout a Berfin konfrontoval. Dvojice se pohádala, načež Casim chrstl své bývalé přítelkyni do obličeje kyselinu se slovy: „Když tě nemohu mít já, tak nikdo.“

Berfin prošla peklem a v tu chvíli nevěřila, že něco takového může přežít. Z nejhoršího se ale dostala. Po útoku jí zůstala zjizvená tvář a částečně oslepla. Obrátila se na policii a na svého expřítele podala trestní oznámení. Casima policisté zatkli, ale jen tak se své milé nehodlal vzdát a stále ji bombardoval zprávami, v nichž se vyznával ze své lásky k ní a prosil o odpuštění.

Nakonec se podle informací britského deníku Daily Star Berfin rozhodla stáhnout oznámení. „Napsali jsme si hodně dopisů. Moc ho miluji,“ vysvětlila Berfin. Ovšem jejímu rozhodnutí se dostalo na sociální síti značné kritiky, a tak se nakonec znovu obrátila na svého právníka, aby trestní oznámení obnovil.

Casima soud odsoudil na třináct a půl roku ve vězení. Ve chvíli, kdy si odpykával svůj trest, přišla změna zákona a Casim se dostal ven na podmínku. Dvojice tak ve vztahu navázala tam, kde skončila, a Casim Berfin požádal Berfin o ruku!

V prosinci si řekli svá „ano“, ačkoliv jejich svatbu všichni neschvalovali. Proti byl i nevěstin otec Yasa, který pro výše zmíněný deník uvedl: „Vdala se bez našeho vědomí. Bojoval jsem za ni rok, a teď to všechno přišlo vniveč,“ uvedl.

Video  John George Haigh: Těla v sudech s kyselinou  - Videohub
Odemknout video

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání