Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děsivý Silvestr v Poděbradech: Podezřelá smrt novorozence!

Aktualizováno -
31. prosince 2022
16:42
Autor: rix - 
31. prosince 2022
16:34

Tragická událost zasáhla na konci roku středočeské Poděbrady. V jednom z domů tam za podezřelých okolností zemřel novorozenec. Na místo se vypravili policisté a jasno v případu bude zřejmě až po soudní pitvě. 

„Středočeští policisté se zabývají úmrtím novorozence v Poděbradech,“ potvrdila Blesku mluvčí policistů Michaela Richterová. Jak uvedla, v případu byla nařízena soudní pitva. „Vzhledem k čerstvosti a citlivosti celého případu nebudeme sdělovat žádné podrobnosti,“ dodala Richterová. 

Video  Vynášení mrtvého těla  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Ke smutné události došlo jen několik dní poté, co se ze smrti tříměsíčního Petříka vzpamatovává rodina z Domažlic. Miminko mělo horečku, podle rodiny se celé třáslo. Po vyšetření je ze špitálu poslali domů, druhý den ráno kojenec zemřel.

I tímto případem se zevrubně zabývají čeští policisté. Ti taktéž nařídili soudní pitvu. „Jednalo se o úmrtí z chorobných příčin. Konkrétní informace budeme mít až po všech laboratorních výsledcích,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že konečná zpráva může být v řádu týdnů.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání