Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná influencerka zemřela při autonehodě: Fanoušci se s ní loučí na sociálních sítích

Autor: rc, inf, mah - 
16. prosince 2022
19:41

Tragicky zahynula hvězda sociálních sítí Ali Dulinová. Jednadvacetiletá modrooká blondýnka zemřela při autonehodě na Floridě. Zatím není jasné, jak k tragédii došlo. Ali, která rovněž pracovala jako servírka ve slavné síti restaurací Hooters, oplakávají na sociálních sítí její fanoušci.

Jen na sociální síti instagram sledovalo Ali Dulinovou víc než 94 tisíc lidí. Poslední příspěvek, který na instagramu publikovala, pochází ze 4. prosince. Jednadvacetiletá blondýnka se vyfotila v titěrných červených šortkách a síťovaném topu. Následně se její fanoušci dozvěděli zdrcující zprávu. Krásná influencerka, která pracovala i jako číšnice Hooters, zemřela. Osudnou se jí stala autonehoda na Floridě.

„Jsi úžasná kamarádka a neuvěřitelně talentovaná a vášnivá žena. Nikdy nezapomenu na to, jaký vliv jsi měla na můj život,“ napsala v příspěvku její kamarádka Ariane Avandiová. „Nemohu tomu vůbec uvěřit. Právě ti bylo jednadvacet. Život je šílený,“ napsala další kamarádka Laine Farrellová.

Podle informací New York Post vozidlo Toyota Tacoma přejelo do protisměru, kde se střetlo s vozem, v němž seděla Ali se svými dalšími kamarády. Nehodu nikdo z nich nepřežil. Kromě Ali zemřeli dvaadvacetiletý muž a pětadvacetiletý muž. Řidič, který měl nehodu způsobit, z místa utekl.

Ali se proslavila v lednu 2022, kdy zveřejnila video, v němž si stěžovala, že dostává malá dýška během své čtyřhodinové směny.

„Odpočívej v pokoji, zlato, navždy budeš mít místo v našich srdcích,“ napsal jeden z fanoušků. „Jsem v šoku. Odpočívej v pokoji,“ napsal další. „Odpočívej v pokoji, jsi tak krásná a tolik si mě inspirovala. Je mi líto, že jsi zemřela tak mladá,“ stojí v dalším příspěvku.

Video  Nehodu na jihu Slovensku nepřežil ani jeden z pasažérů.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání