Bývalá modelka, která v roce 2006 vyhrála i soutěž Miss internet, příležitostná herečka a moderátorka Nikol Moravcová na sociální síti pořádně vyděsila své příznivce. Sdílela totiž v instastories záběry svého zničeného vozu společně s mrazivou historkou, kdy rozhodovaly nejspíš jenom vteřiny, aby nedošlo k velké tragédii... K nehodě došlo v pátek. „Jela jsem s Violkou k babičce a v poslední zatáčce na nás vyjelo auto v protisměru,“ líčila na sociální síti.

Automobil, který do Moravcové naboural, řídila starší dáma. „Nic si kvůli šoku nepamatuje, takže možná mikrospánek,“ spekuluje nad možnou příčinou bouračky Nikol. „Každopádně svýho činu upřímně lituje a nás teď čeká hodně vyřizování s pojišťovnou, tak snad to půjde všechno rychle,“ přála by si kráska, kterou proslavila série reklam, v nichž ztvárňovala nepříliš bystrou blondýnku.

Video
Video se připravuje ...

Blogerka Nikol Moravcová má o druhém dítěti jasno! Markéta Reinischová

Nehoda se naštěstí obešla bez větších fyzických zranění, oba vozy však skončily ošklivě pomlácené. „Dávám to sem hlavně proto, abyste mysleli na to, že můžete bejt sebelepší řidiči, mít dobrý auto, ale nikdo nedokáže ovlivnit, co vás na silnici potká. Jezděte, prosím, opatrně!“ apelovala na své followery. Nikolina malá dcerka traumatický zážitek naštěstí zvládla velmi dobře. Děti si naštěstí tyhle hrozné věci v plné míře neuvědomují...

Fotogalerie
45 fotografií