„Byla to výzva. Dozvěděla jsem se to ve čtvrtek,“ prozradila Blesku půvabná moderátorka Daniela Písařovicová. Ta televizní diváky dostala do kolen již v roce 2018 ve StarDance, kdy její dlouhé nohy chválil i Marek Eben (63). V sobotu večer si pro změnu místo parketu podmanila jeviště Národního divadla. V hodně průsvitných šatech opět vynikly její dokonalé nožky, a tentokrát Daniela přidala navíc špetku humoru a pohotovosti.

„Ve čtvrtek jsme probírali, zda je to vůbec možné stihnout. A ještě před přenosem jsem měla smíšené pocity,“ přiznala Daniela. Připustila jisté obavy, aby se jí nakonec její ochota pomoci spíš nevymstila. „Byl to ale nádherný večer, až neuvěřitelná nálada. Hned tak se mi nepoštěstí být tak blízko hereckému světu,“ dodala moderátorka spokojeně.

V publiku měla toho nejmilejšího diváka, který jí byl obrovskou oporou. „Držel jsem celý večer palce. Obdivuju ji,“ vysekl jí poklonu Danielin partner, hudebník Ondřej Brzobohatý.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová o moderování Cen Thálie Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Kepka nebyl mimochodem jediný, kdo se pro nemoc nemohl na slavnostní předávání cen dostavit. Nedorazil ani herec František Němec (79), jenž získal cenu za celoživotní mistrovství v oboru činohry. Má totiž také koronavirus. Místo něj proto sošku převzala jeho dcera Klára. „Mám milou povinnost vás od něj pozdravovat a vyřídit lítost, že tu nemůže být,“ tlumočila slova svého otce.

Zdraví potrápilo i Míšu Tomešovou (31), která přišla fandit nominovanému manželovi Romanovi (34). Celý den ji bolelo oko, jelikož do něj dostala zánět a musela si ho mazat antibiotickou mastičkou...

Fotogalerie
151 fotografií