Milovník motorek byl po vážné autonehodě okamžitě transportován do nitranské nemocnice, kde začal jeho boj o život. „Motocyklistu nabral zezadu nepozorný řidič. Zraněného muže převážel do nemocnice vrtulník,“ informovala tehdy slovenská policie se na svém Facebooku.

Po těžkých zraněních, která zapříčinil mladý řidič osobního auta, mu museli provést amputaci nohy. Jeho stav byl od začátku kritický a rodina se připravovala na to nejhorší. Potřebné bylo i dárcovství krve. A tak se spojila známá jména ze slovenského showbyznysu, která pomohla tuto prosbu rozšířit mezi veřejnost. 

Video
Video se připravuje ...

Někdejší alkoholik Slezáček přiznal: Partnerka před ním schovává lahve! On ale všechny skrýše zná. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Svůj boj o život vyhrál. „Když jsem se probral z dvoutýdenního umělého spánku, každý den jsem si zvyšoval energii sobě a celému oddělení v nemocnici hudbou IMT smile,“ svěřil se svým sledovatelům.

Dag Palovič se rozhodl, že důsledky nehody zveřejní i na svém Instagramu. Poprvé přidal fotky s amputovanou nohou. „44 dní po nehodě jsem dokázal po 2 týdnech rehabilitace sám sedět pár minutek,“ napsal k fotce. 

Fotogalerie
5 fotografií