Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Čtyřnásobný vrah Chris Watts popsal detaily zabití své rodiny: Dcery se po udušení probraly!

Autor: štt - 
12. prosince 2022
20:20

Chris Watts (37) ve vězení sepsal doznání, ve kterém do detailu popsal brutální vraždu své rodiny. Své dcery (†3 a †4) a těhotnou manželku (†34) zabil v rodinném domě v Coloradu. Jedná se o nové objasnění případu, za nějž byl v 2018 roce odsouzen k několika doživotním trestům.

Dopis je součástí připravované knihy rozhovorů, které s násilníkem vede novinářka Cheryln Cadleová. Watts v dopisu, jenž získal server Daily Mail, píše: „Ráno 13. srpna jsem nejdříve vešel do dětského pokoje. Bellin a Cece jsem udusil polštářem, na kterém spaly. Pak jsem odešel za Shanann do ložnice, kde jsme se pohádali.“

Dívky však napoprvé pokus o vraždu přežily. „Poté, co jsem Shannan zabil, se Bella a Cece probraly zpátky k životu. Bella měla ošklivé podlitiny a obě byly zcela traumatizované,“ pokračuje dále v popisu detailů, o nichž dosud policisté nevěděli.

Watts dále vyvrátil své předešlé výpovědi. V minulosti vyšetřovatelům tvrdil, že k brutálnímu činu jej vedl výbuch vzteku. S manželkou, která byla zrovna v patnáctém týdnu těhotenství, se měl pohádat kvůli své milence Nichol Kessingerové. V dopise však přiznal, že vraždy plánoval již delší dobu.

Před vraždou se své ženě podstrčil oxykodon, silný lék proti bolesti, v naději, že u ní vyvolá potrat. „Myslel jsem si, že bude snazší odejít od rodiny, když Shanann nebude těhotná,“ objasňuje dále své zvrhlé myšlenky.

Další detaily, které Watts v dopisech popsal jsou za hranicí toho, co můžeme eticky zveřejnit.

Watts během držení ve vazbě přistoupil na dohodu: přizná se k vraždě čtyř lidí, včetně nenarozeného dítěte, aby se vyhnul trestu smrti. Je jisté, že muž zbytek života stráví ve vězení. Nyní je umístěn v nápravném zařízení Dodge ve Wisconsinu.

Trestanec obdržel desítky nabídek o rozhovor, ale všechny odmítl. Spisovatelka Cheryln Candleová jej však přesvědčila, že „skrze rozhovory může najít vykoupení“.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání