Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie hledá Sabinu (13) z Jihlavy: Naposledy ji viděli v sobotu

Jihlavští policisté vyhlásili pátrání po třináctileté Sabině Langerové.
Jihlavští policisté vyhlásili pátrání po třináctileté Sabině Langerové.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, inf - 
30. listopadu 2022
16:06

Jihlavští policisté pátrají po třináctileté Sabině Langerové. Odešla z domu a od té doby o sobě nedala žádnou zprávu. Naposledy ji lidé viděli v sobotu večer v Komenského ulici v Jihlavě, z města mohla odjet.

S žádostí o pomoc při hledání se policie obrací na veřejnost. ČTK o tom informovala mluvčí policie Jana Kroutilová. Dívka byla pohřešovaná už dříve.

Dívka je vysoká asi 160 centimetrů, má hnědé oči a hnědé dlouhé rovné vlasy. „Na sobě měla při odchodu oblečenou bílou bundu s kapucí, černé legíny, šedou mikinu a hnědé tričko. Obuté měla tenisky světlé barvy,“ uvedla Kroutilová.

Policie už podle ní dívku hledala v Jihlavě i okolí, u jejích kamarádů a známých. „Nelze vyloučit, že z Jihlavy odcestovala, může se tak pohybovat i na jiném místě republiky. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uvedla Kroutilová.

Video  V pátrání po pohřešovaných osobách pomáhá v Praze vrtulník s termovizí.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Petr Vedral ( 1. prosince 2022 11:23 )

3 nebo 4 holky za týden , divné .. jedná se hledá , druha odešla z pasťáku. 3 tam měla nastoupit a nesla a teď čajka z Jihlavy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání