Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Erik (19) prý ubodal přítelkyni Marcelu (†17): Byla v šestém měsíci těhotenství!

Autor: štt - 
14. listopadu 2022
14:59

Krompachy, malé město nacházející se v Košickém kraji, o víkendu zasáhla smrt teprve sedmnáctileté Marcely. Přivolaní policisté dívku nalezli s mnoha bodnými ranami. Hlavním podezřelým zůstává partner Erik (19), jenž s Marcelou trávil daný večer. Policie jej zatkla poté, co se sám vrátil na místo činu.

Místní policisté byli během brzkých ranních hodin přivoláni do Družstevní ulice. V domě našli mladou dívku celou od krve a s několika bodnými zraněními. Ležela na podlaze a nejevila žádné známky života, informoval server noviny.sk.

Video  Slovenský mladík (19) čelí podezření z ubodání své těhotné přítelkyně (†17).  - noviny.sk
Video se připravuje ...

Podle Erikova otce to všechno začalo, když mladík popíjel u svého nadcházejícího tchána. „Oba dorazili domů. Po chvíli za nimi přiběhla Marcelina sestra a začala na Erika křičet a nadávat mu. Ten si to nenechal líbit a začal ji mlátit klackem,“ řekl otec podezřelého Gustaf Dunka, jenž se potyčce snažil zamezit.

Syn se mu však vysmekl a běžel domů za svou těhotnou družkou. „Utekl do mého pokoje. A co se tam stalo, nevím. Když jsem tam přišel, ležela už na zemi a byla zakrvácená,“ dodal muž. Policie se domnívá, že smrt souvisí s vypjatými událostmi sobotního večera.

„Policie v současné době provádí na místě prvotní vyšetřovací úkony, ohledání místa činu a zajišťuje kriminalistické stopy, které budou zkoumány znalci. Podle předběžného vyjádření soudního znalce na místě jde o násilnou smrt způsobenou cizí osobou a byla nařízena pitva,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství policie v Košicích Jana Mesárová.

„Vzbudili mě s tím, že mi zabil dceru. Nevěděl jsem, jestli si mám vzít boty, kalhoty nebo co. Běžel jsem dolů, ale policie mě už nepustila dovnitř,“ reagoval Peter Pokuta, otec zavražděné ženy. Co vše se mezi dvojicí odehrálo, zatím není známo. Oba muži potvrdili, že partneři měli skvělý vztah a málokdy se pohádali. Marcela se nacházela zhruba v šestém měsíci těhotenství.

„Policie na místě zadržela jednoho podezřelého a jsou s ním prováděny nezbytné procesní úkony. V této souvislosti zahájil krajský policejní vyšetřovatel úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy,“ doplnila mluvčí Jana Mesárová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání