Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivá vražda manželů v Případech 1. oddělení: Bolek Polívka znovu v akci a časová osa skutečného případu

Autor: jel - 
1. listopadu 2022
05:00

Pondělní epizoda oblíbených Případů 1. oddělení připomněla tragickou událost z roku 2002, ke které došlo v pražských Běchovicích. Michal Šťastný tehdy zavraždil adoptivní rodiče své teprve šestnáctileté těhotné přítelkyně Michaly. Ta byla v domě během vražd také přítomná. Kriminalisté případ vyřešili během pár hodin. Podívejte se na časovou osu skutečného případu i na fotografické porovnání seriálu a reality. 

V devátém díle úspěšného kriminálního seriálu řeší detektivové z pražské mordparty dvojnásobnou brutální vraždu v pražských Běchovicích. Učitelka Jarka se nedostavila na vyučování a ve škole si o ni dělají starosti.

Jedna z kolegyň, Růžena (Ljuba Krbová), se rozhodne obrátit na dávného kamaráda, aby jim poradil, jak postupovat. Tím není nikdy jiný, než major Plíšek v podání Bolka Polívky. Nejednoho diváka tak určitě potěšilo, že se v nejnovějším díle opět objevila tato oblíbená postava.

Časová osa případu

Jak v seriálu, tak v případu, který tento díl inspiroval, vyšetřovatelé pachatele dopadli během několika hodin. Seriál se jako obvykle velice věrně drží skutečného případu. Končí zatčením mladých partnerů. Proto se můžete podívat na časovou osu toho, co se dělo ve skutečném případu

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání