Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Případy 1. oddělení budou vyšetřovat brutální vraždu v Běchovicích: Manželům pachatel zasadil desítky ran!

Autor: jel - 
31. října 2022
18:08

V pondělí večer Česká televize odvysílá nejnovější epizodu úspěšného seriálu Případy 1. oddělení. Scénář k tomuto televiznímu počinu napsal bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš a tak jsou jednotlivé díly inspirovány skutečnými známým případy. Devátý díl třetí série kriminálního seriálu se zaměří na brutální vraždu manželského páru v Běchovicích. 

Děsivý případ, který se stal inspirací pro pondělní epizodu, se odehrál v březnu roku 2002. V domě v pražské čtvrti Běchovice byli nalezeni zavraždění manželé Ladislav (†62) a Hana (†54). Pachatel je ubodal velice surovým způsobem. Muže bodl celkem čtnáctkrát a jeho partnerku dokonce šestadvacetkrát.

Jednou z obětí byla středoškolská učitelka Hana. Tu začaly její kolegyně shánět, když dva dny po sobě nedorazila na vyučování. A protože se jí nemohli dovolat, ani ji jinak sehnat, obrátili se raději na policii.

Kriminalisté nalezli mrtvá těla manželů v domě v úterý. Sousedé ovšem uvedli, že v domě už se nesvítilo delší dobu a paní Hanku viděli naposledy v pátek. 

Na vraždě se podílela nezletilá dcera?

Manželský pár měl totiž dvě adoptivní dcery, tehdy šestnáctiletou Michalu a starší Petru. Sousedé v roce 2002 sdělili Blesku, že obě dívky byly prý problémové. 

„Ta holka dělala rodičů samé problémy. Její starší sestra Petra jakbysmet. Michala se chytla nějaké party a nakonec skončila

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání