Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zrůdy v sukních: 12letá dívka ubodala rodinu kvůli upírovi, miliardářská dědička vrahům rodičů sama otevřela!

  • Video se připravuje ...
    Autor: mc - 
    28. 10. 2022
    05:00

    Zrůdami se staly sotva jako puberťačky. Následující tři příběhy mají hodně společného - například i motiv, kterým byl ve všech případech rodičovský zákaz vztahu s podivným přítelem. Ať už to byl zvrácený islamista, problémový feťák nebo šílený okultista, dívky si nechtěly do randění nechat „kecat“. A i když nejmladší z nich bylo teprve 12 let, nedokázaly - zcela nezávisle na sobě, samozřejmě - vymyslet lepší řešení svých problémů, než vraždu vlastních rodičů...

  • 1.Lisa Borchová

    V roce 2014 otřásla Dánskem vražda 40leté ženy. Svou matku ubodala 16letá Lisa Borchová – vzorná studentka a oblíbená dívka s vizáží blonďatého andílka. Bohužel si našla přítele, který pocházel z Iráku a holdoval Islámskému státu; společně sledovali na YouTube zabíjení a teroristické činy, a chtěli dokonce odjet válčit do Sýrie. Lisa se změnila. Protože její matka vztahu nefandila, rozhodla se pro morbidní násilný čin, který spáchali spolu s přítelem... Více se dozvíte ve videu.

    Video  Lisa Borchová ubodala svou spící matku v posteli. 16letý blonďatý andílek ukázal pravou tvář  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 2.Suzane von Richthofenová

    Dceruška z bohaté rodiny spolu se svým přítelem chladnokrevně zavraždila své rodiče... Suzane svému příteli naprosto propadla a údajně jej uctívala jako boha. Rodiče však nadšení nebyli. Měli obavy, že s dcerou si začal jen pro peníze. Později jí Daniela zakázali. Ale Suzane už měla zákazů plné zuby. Celý příběh si pusťte na videu.

    Video  Milionářská blonďatá zrůda Suzane von Richthofen. Šílený příběh otřásl celým světem  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 3.Jasmine Richardsonová

    V kanadském městě Alberta došlo v dubnu roku 2006 k trojnásobné vraždě – ve vlastním domku zahynula téměř celá rodina – matka, otec a syn –, ale dcera na místě činu nebyla. Policie i veřejnost předpokládala, že ji pachatel kamsi unesl. O to šokující pravda vyvstala na povrch. Teprve 12letá školačka Jasmine Richardsonová vyvraždila vlastní rodinu včetně 8letého brášky společně se svým 23letým přítelem Jeremym Steinkem, který holdoval okultismu. Detaily najdete ve videu.

    Video  12letá Jasmine Richardsonová vyvraždila vlastní rodinu včetně 8letého brášky  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 4.Galerie

henrybonniehanss ( 28. října 2022 08:02 )

Jasmin zabila rodiče v kanadské provincii Alberta!!!, né ve městě Alberta ....to Albertské městečko kde se to odehrálo se jmenuje Medicine Hat....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání