Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Auto v Tanvaldu skončilo v řece: Uvnitř našli mrtvého seniora (†90)

Autor: jel - 
7. října 2022
14:43

Ve středu obdrželi policisté z Libereckého kraje oznámení, že v Tanvadlu za prodejnou Billa bylo v řece nalezeno auto převrácené na střechu. Kriminalisté zjistili, že uvnitř vozu je na místě řidiče tělo mrtvého devadesátiletého seniora. Případem se policie i nadále intenzivně zabývá a žádá o pomoc veřejnost. Navíc se na sociálních sítích objevily o nehodě nepravdivé informace.

Kriminalisté přijali oznámení o nálezu auta v řece ve středu před šestnáctou hodinou. Na místě řidiče bylo nalezeno tělo devadesátiletého řidiče, připoutané bezpečnostním pásem. Příčinu úmrtí určí soudní pitva.

„Dále kriminalisté zjistili, že místo spolujezdce nejeví žádné známky toho, že by ho kdokoliv v době dopravní nehody použil,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Ta doplnila, že vozidlo zajistili pro znalecké zkoumání. 

O nehodě se šíří lži

Případem se nyní zabývají jablonečtí kriminalisté, kterým se podařilo zjistit, že řidič z parkoviště u prodejny projel živým plotem a následně sjel do řeky. Není však jasné v kolik hodin k nehodě došlo. Policie proto žádá případné svědky nehody, kteří mají jakékoli informace, aby je oznámili na lince 158 nebo na kterékoli služebně.

Na sociálních sítích už se ovšem kolem havárie začaly šířit nepravdy, před nimiž policie varuje. „Současně s touto výzvou upozorňujeme občany, že již kriminalistům známá osoba, šíří nepravdivé informace k průběhu uvedené dopravní nehody, ve kterých veřejnosti na sociální síti sděluje detaily o tom, že řidič z místa utekl a na místě zůstal mrtvý spolujezdec,“ uvedla Sochorová a doplnila, že dotyčná osoba už byla předvolána k výslechu.

Video  Záběry z nehody v Bratislavě 
Video se připravuje ...

DBBS ( 7. října 2022 16:49 )

Jen další důkaz že "kamarád" doktůrek napíše papíry i člověku co na to dávno nemá mít nárok, jen proto, že to je "známej, kamarád" a on z toho nikdy mít postih nebude. Dokud nebude trestní odpovědnost i pro ty šmejdy co podepíšou prodloužení řidičáku někomu kdo je jednou nohou v hrobě a ještě u té nehody někoho zabije, nic se nezmění. Vidím to na své matce, která sotva chodí, na řízení auta nemá ani omylem, ale doktůrek obvoďák léčil už její matku a tak jí to přece neudělá, aby jí něco sebral. Tohle je ten hnus co by se měl řešit !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání