Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapce (†3) rozdrtila příjezdová brána: Rodina i obec jsou v naprostém šoku

Chlapce (†3) rozdrtila příjezdová brána
Chlapce (†3) rozdrtila příjezdová brána  (Autor: Blesk:Vaclav Burian)
Autor: rix - 
26. září 2022
18:53

Obrovská tragédie se odehrála v polském Ksawerówu. Tříleté dítě tam rozdrtila automatická příjezdová brána u rodinného domu. I přes včasnou pomoc lékařů se chlapečka nepodařilo zachránit. Jeho rodiče jsou z neštěstí v šoku. 

Stačila jen chvilka nepozornosti a místní obyvatelé se musí oklepávat z velkého neštěstí. K tragédii došlo u jedné z nemovitostí ve vesnici Ksawerów. Přivolaní záchranáři našli tříletého chlapce uvězněného mezi prvky automatické brány. K vytažení dítěte z pasti bylo nutné použít specializované zařízení. 

Děťátko už bohužel nejevilo známky života. Byla provedena resuscitace a na místo dokonce letěl vrtulník polské zdravotnické letecké záchranné služby. Snaha byla ovšem marná. Chlapeček podlehl drastickým zraněním v nemocnici. Jeho smrt potvrdila policejní mluvčí Aneta Sobierajová. 

Policisty a státního zástupce teď budou zajímat, jak k tragédii došlo a jakou vinu na úmrtí chlapce nesou jeho rodiče. S těmi podle podle serveru rmf24 není možné v současné době hovořit, jsou v naprostém šoku. 

Video  Policisté zachránili holčičku, kterou její otec nechal zavřenou v autě. (21. července 2022)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

 

beda88 ( 29. září 2022 20:37 )

jj máš pravdu, senior v Plzni nainstaloval po x-té a nevyřešené krádeži samostříl. samo trefil zloděje a tomu pak ufikli nohu a senior šel za katr. jinak s tou bránou je stejný případ před několika lety v Plzni, kdy ji namontovali v místní ZOO a ta tam přitiskla nějakou brigádnici a zabila ji. měli by výrobci mít nějaké tlakové spínače aby se to nestalo.

Yarda ( 28. září 2022 08:31 )

Ty automatické brány se množí i u nás. Mají nějaké certifikované zařízení co by podobnému neštěstí zabránilo? A pokud ne tak proč ne? Dětičky může leccos napadnout, třeba "jen" tam strčit ruku.

Vzpomínám si, že u nás popotahovali seniora co v chatě kterou mu už několikrát vykradli instaloval nástražné zařízení a to těžce zranilo (snad i zabilo, už si přesně nevzpomínám) chudáka zloděje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání