Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívky (13) na elektrokoloběžce srazily seniorku: Žena utrpěla zranění a skončila v nemocnici

Autor: jel - 
6. září 2022
16:53

K vážné nehodě došlo v pátek odpoledne v České Lípě v Libereckém kraji. Dvě dívky jely po chodníku na elektrokoloběžce a srazily starší ženu. Pětasedmdesátiletá seniorka utrpěla středně těžká zranění a skončila v nemocnici. Policisté upozorňují, že nehod na elektrokoloběžkách přibývá a lidé na nich často nedodržují předpisy.

Dívky neměly žádné ochranné prostředky a jely po chodníku, což by neměly. Navíc byly nepozorné a nestihly se včas vyhnout seniorce, do níž zezadu narazily.

„Chodkyně pak nekoordinovaně spadla na zem a utrpěla přitom krvácející asi sedmicentimetrovou tržnou ránu na hlavě, odřeniny na rukách a na nohách a také bolestivé pohmoždění trupu,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková v tiskové zprávě.

Doplnila, že pro seniorku musela přijet záchranná služba a byla hospitalizována v nemocnici.

Nejde o ojedinělý případ. Jízdu na elektrokoloběžce o víkendu nezvládl ani muž (44) v Novém Boru. Ten naboural do vozu zaparkovaného u krajnice. „Pořádně si přitom pohmoždil rameno a také si hodně stěžoval na bolesti v zádech. Z místa havárie ho odvezla k vyšetření do nemocnice v České Lípě sanita,“ sdělila Baláková s tím, že muž byl pod vlivem alkoholu.

Video  Nehod na elektrokoloběžkách přibývá.  - TV NOVA Official
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání