Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Finanční ředitel skočil z osmnáctého patra luxusního mrakodrapu: V době tragédie byla v bytě jeho manželka!

Gustavo Arnal (†52) skočil z balkonu v osmnáctém patře. V době tragédie byla v bytě jeho manželka.
Gustavo Arnal (†52) skočil z balkonu v osmnáctém patře. V době tragédie byla v bytě jeho manželka.  (Autor: Facebook, Bed Bath & Beyond)
Autor: rc - 
5. září 2022
21:31

Záchranné složky se v pátek sjely na prominentní adresu na newyorském  Manhattanu. Z balkonu v osmnáctém patře skočil muž. Policisté později uvedli, že se jedná o finančního ředitele Gustava Arnala (†52), který v luxusním bytě bydlel se svou manželkou a dětmi. Zámožný otec od rodiny po sobě nezanechal žádný dopis na rozloučenou a v době, kdy se rozhodl ukončit svůj život, v bytě prý byla jeho manželka.

Otřesné scéně přihlíželi náhodní kolemjdoucí v pátek krátce před půl jednou odpoledne. Záchranné složky tam vyjížděly na pomoc muži, který skočil z balkonu v osmnáctém poschodí luxusního mrakodrapu. Muž byl ale na místě mrtvý. Podle policie podlehl zraněním, které utrpěl při pádu. Policisté ho identifikovali jako Gustava Arnala, který v domě bydlel se svou rodinou. Podle informací deníku New York Post si rodina pronajímala luxusní byt, jehož měsíční nájem činil víc než 453 tisíc Kč. Byt disponoval třemi ložnicemi a pyšnil se unikátním designem.

Zatím není jasné, co se přesně osudného dne stalo. Případem se nadále zabývají policisté. Muž prý nenechal dopis na rozloučenou, ovšem podle prvotních informací nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o násilný čin. Podle informací CNN v době, kdy se Arnal rozhodl skočit z balkonu, byla v bytě i jeho žena. Po pádu u bezvládného těla prý seděla plačící žena, která držela mužovu ruku.

Výše zmíněný deník uvádí, že Arnal byl známá osobnost v byznysu. Dvacet let strávil prací pro známou značku Procter & Gamble. Pracoval rovněž ve Švýcarsku a Brazílii a poslední léta strávil ve společnosti Bed Bath & Beyond, kde vykonával práci finančního ředitele. Společnost po tragické zprávě v prohlášení uvedla, že Arnal nesmírně pomohl firmě během pandemie koronaviru. „Transformoval finanční základ společnosti a vybudoval silný a talentovaný tým,“ uvedla společnost.

Společnost se ale údajně potýká s finančními problémy a je na pokraji bankrotu. Ve středu vedení oznámilo, že hodlá propustit 20 % svých zaměstnanců, což dělá zhruba 32 tisíc lidí, ve snaze se zachránit. Kvůli finančním problémům společnosti se měl Arnal dostat do problémů a by obžalován spolu s dalším akcionářem Ryanem Cohenem za podvod s akciemi.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video  Policista zachránil muže, který chtěl spáchat sebevraždu. (29. srpna 2022)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání